Dział Ogólny > Archiwum Karier
Eliminacje + UEFA EURO 2016 / Kilka słów od Autora / FINAŁ
Bartekeuro:
Kilka słów ode mnie.
Zacznę od tego, że jestem mega dumny, że udało mi się pierwszą karierę którą prowadziłem na forum doprowadzić od środka do końca, od środka bo zacząłem się dzielić z wami meczami dopiero od połowy eliminacji gdzie już połowę rozegrałem. Dzięki tym co śledzili, dzięki za miłe słowa, dzięki ty co krytykowali konstruktywnie bo o osobach które pisały po złości nie warto wspominać, podobnie jak o zabawną sytuacje o moje multi konta.
Każdy dosłownie każdy mecz rozgrywałem, żadnego wyniku nie zmyśliłem, żadnego nie symulowałem. Wszystko po to aby zrobić coś dla siebie. Jak to robiłem? Wyobrażałem sobie, że mecz odbywa się na prawdę oraz, że kibice w krajach się tym emocjonują. Wyobraźnia jest chyba najważniejsza jeśli ktoś chce wytrwać w tak długim projekcie.
Mógłbym tutaj pisać i pisać jednak coś się zaczyna i coś się kończy. Uważam się za zwycięzce :) Powodzenia, może wrócę kiedyś z podobnie ambitnym projektem.
Rasivo:
Za tę karierę należy Ci się dożywotni szacunek jeżeli chodzi o dziedzinę karier i opowiadań. I choć nie śledziłem Twoich poczynań z postu na post, zawsze wszedłem gdy był czas, by luknąć na wyniki spotkań. Bez Twojej karierki będzie tu trochę pusto, nie ukrywam.
Turniej niezwykle specyficzny - Szwedzi mistrzami Europy to na pewno nie większa sensacja niż przykładowo taka Grecja z 2004 roku, ale to ciągle niespodzianka. Twój system turniejowy okazał się bardzo dobrym posunięciem, choć pamiętam, że kiedyś uważałem to za zły pomysł. :D
PrezesRady:
Szacunek za doprowadzenie imprezy do końca. Sam wiem ile to kosztuje rozegranie ogromnej liczby spotkań. Przed finałem typowałem Hiszpanów, wyszło inaczej a to też na plus, bo jest ciekawie do ostatniego gwizdka turnieju.
Bartekeuro:
Chęci i pomysł mam na kolejna karierę równie długą jednak już nie mam ani czasu ani siły na takie zabawy graficzne. W tym projekcie zresztą pomógł mi graficznie Rasivo więc też ma w tym swoją cegiełkę.
Artur 7:
Duży szacunek za wytrwałość i gratulacje, że dociągnąłeś to do końca.
Nawigacja
[#] Następna strona