Dział Ogólny > Archiwum Karier

Eliminacje + UEFA EURO 2016 / Kilka słów od Autora / FINAŁ

<< < (190/191) > >>

ebistal:
Jestem pod wielkim wrażeniem twojej wytrwałości. Pod koniec odstęp między postami się zwiększał, ale nie dziwie się Tobie, jak na forum w dziale brakowało ludzi.Mimo wszystko ty pozostałeś przy swoim i dokończyłeś dzieła :) Czapki z głów :D Nie komentowałem zbytnio często twojej kariery, ale uwierz, że z każdym postem zaglądałem co wyprawia się w eliminacjach i francuskich boiskach. Coś kończy się, aby coś mogło trwać... I mam nadzieję, że niebawem powrócisz do pisania i komentowania. Szkoda, że ludzie już tu tak zaciekle nie zaglądają, bo wtedy miejsce w Hall of Fame powinno być twoje :) Gratuluję Ci jeszcze raz i czekam na powrót, Powodzonka dalej i nie zapomnij o nas ;D

Bartekeuro:
Tak sobie myślę czy z ewentualną nową karierą wystartować z nowym tematem czy tutaj ciągnać ;)

ebistal:
Osobiście uważam, że przydałby się nowy wątek. Oczywiście fajnie kontynuować w takim wątku, ale wyraźnie dotyczyło to Euro 2016, a teraz chcesz Euro 2020 i to z eliminacjami. Nowy wątek będzie lepszy. :)

Bartekeuro:
delete

Bartekeuro:
Proszę o pozostawienie wątku w dziale. Przyda mi się w obecnej karierze. Nikomu zawadzać nie będzie a może ktoś będzie chciał sobie poczytać :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej