Ktoś ma skuteczny sposób na to, żeby czarne paski zniknęły z gry? (chodzi o rozdzielczość). Ustawiłem wszystkie rozdzielczości jakie tylko mogłem i dalej mam czarne paski na dole i górze ekranu. Strasznie oczy bolą grając na tak wąskim obrazie. Da się coś z tym zrobić? Każdy tak ma?
Tak każdy i niestety trzeba czekać aż KONAMI coś z tym zrobi. Tu masz filmik jak mniej więcej możesz sie tego pozbyć : REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Sprawdzałem ten filmik ale na niewiele się to zdaje, dlatego też pytałem o działające sposoby. Tego programu podanego w punkcie 1 nijak nie umiem obsłużyć. Miejmy nadzieje, że KONAMI wyda szybko patch.Dlaczego ja nie mam w swoim settings.exe tych zaznaczonych opcji? To jest pewnie rozwiązanie tak samo jak w przypadku każdego PES'a. Dziwne, że w tym roku KONAMI to olało.
Dokładnie ja mam to samo z kolegami z bloku nikt nie może sie zalogować i tak samo to wyskakuje ( "Installation failed" i "Unable to implement Live Update Data". )
Wchodzisz do moich dokumentów->Konami->Pro evolution soccer 2015 i usuwasz folder mount i włączasz gre. Po wyłączeniu gry i ponownym włączeniu znów wyskakuje installation Failed i trzeba tą procedure z usunięciem folderu mount powtarzać za każdym razem.
Nie wiem czy wolno linkować ale poniżej masz cały wykaz trików REJESTRACJA lub LOGOWANIE