mam taki problem, próbując uruchomić pesa wyskakuje czarny ekran po czym albo wraca do windowsa albo blokuje się całkowicie i jest brak odpowiedzi. Jakieś pomysły?
Witam ! , podobnie jak jak Sydzik1 , przy probie uruchomienia Pes'a przez Steam'a wyświetla mi się czarny ekran i nic się nie dzieje , tak od kilku dni (Mam oryginalnego Pes'a) . Może ktoś zna powód ?
Mieliście prędzej jakiś nieoficjalny patch wgrany (nie od konami) ??
Możecie spróbować przywrócić grę do pierwotnego stanu, poprzez STEAM, sprawdzanie spójności plików (jak patrz w FAQ).
Dodajcie w antywirusie pes2014.exe do wyjątków (zapora internetowa też).
Nadajcie grze uprawniania administratora (jak, patrz w FAQ).
Dajcie znać czy coś pomogło.
mam takie problem. jak gram z kompem to śmiga bez najmniejszych zarzutów. A jak już chce grać z kimś przez neta zaczyna się problem bo mi tnie i nie wiem co jest. wymieniłem płytę główną i taki mam problem :/ przed wymianą wszystko spoko chodziło.
chyba że słaba sieciówka? pomoże ktoś ?
Przed wymianą offline i online było OK ? Po wymianie, offline jest dobrze ale online muli ?
Online często muli, takie już jest, może trafiłeś na graczy co lagują...
Jeśli wymieniłeś MOBO to ram i procek ma takie same parametry jak na poprzedniej płycie ? Nie zmieniły się taktowania ? Może masz lepszy tera procek itp. ? Może grasz na wbudowanej grafice ?
Więcej informacji... wróżkami nie jesteśmy