0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Popraw zdjęcie bo nie działa, inny nie polski hosting ze zdjęciami.Wyłącz antywirusa na czas gry oraz zaporę systemową Windows w tym windows defender.
Sprawdzałeś opcje w grze, może masz wyciszony dźwięk lub sprawdź "mixer" systemowy (klikasz na ikonkę dźwięku i mixer) czy nie jest tam suwak dla gry na samym dole w czasie kiedy gra jest włączona.
no niestety ale ja zawsze mam wszystko off gram od pesa 10 i zawsze podczas grania mam wszystko off ,antywira [avast], zapore , przegladarka tez off podczas grania tylko czysty pes bez patchy i mirc wlaczony a kompa mam amd 2x2,69 7 gb ram karta geforce gtx 650 1 gb ram w setong ma kolejno OK,GOOD ,GOOD, I OK , niewiem czemu mam ok przy karcie bo mam 1 gb ram a pokazuje mi vram 978 cos takiego ale mysle ze to nie przez to moze dokladniejk powiedz mi gdzie mam jeszcze jakies zabezpieczenia zmienic bo nigdy nic nie ustawialem w windows defender ale zdaje sie ze ustawilem to co pisales na dodatek synchronizacje pionowa zrobilem off w karcie i dalej to samo
W grze i mikserze wszystko jest w porządku także już nie mam pomysłu co to może być. W Pes13 i innych grach wszystko jest ok. Dziwna sprawa.
Cóż może formatowanie systemu coś pomoże.... dogranie odpowiednich serowników i programów które potrzebujesz lub które są wymagane do gier/innych aplikacji.Ewentualnie to wina twego przeciwnika w online. Z każdym masz tak samo czy tylko sporadycznie, a offline działa normalnie?
Mam pytanie odnosnie trybu kariery managera Master League. Czy następuje jakiś rozwój overall zawodników z prowadzonego zespołu ? Gram w tym momencie w lutym po zimowym okienku i nic nowego nie zauważyłem.