Dział Ogólny > PES 2015

PES 2015 - Problemy, Błędy, Pytania

<< < (179/183) > >>

OnoMatoPeja:
Poczytaj FAQ (ten dla PES2016 też) o optymalizacji (porty, blokady, firewall, antywirus - mogą blokować lub ograniczać łączność) oraz hm... graczy ubywa na korzyść PES 2016.

brzydal1987:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPoczytaj FAQ (ten dla PES2016 też) o optymalizacji (porty, blokady, firewall, antywirus - mogą blokować lub ograniczać łączność) oraz hm... graczy ubywa na korzyść PES 2016.

--- Koniec cytatu ---
Własnie nie moge poczytać tego FAQ bo na stronce moge przeglądać wszysko a jak wchodze na FAQ to mi pisze konto zablokowane nie wiem z jakiej racji jak ja od 3 lat tam nawet nie wchodziłem:/

OnoMatoPeja:
chodzi o faq na forum w dziale tym dla 2015 i pes 2016... a nie na stronie głównej

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

brzydal1987:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchodzi o faq na forum w dziale tym dla 2015 i pes 2016... a nie na stronie głównej

--- Koniec cytatu ---
Dzieki wielkie za poświęcony czas pozdrawiam:)

brzydal1987:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchodzi o faq na forum w dziale tym dla 2015 i pes 2016... a nie na stronie głównej

--- Koniec cytatu ---
jeszcze jedna sprawa jak bym mogł prosić... podczas grania wywala mnie do pulpitu a to czasami powoduje rozlaczenie z mojej winy...wrocic do gry normalnie moge ale juz jestem rozlaczony nie rozumie dlaczego mnie wywala co parenasicie minut do pulpitu bylbym wdziczny za jakas rade?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej