bo symulek tym składem nie gram i grał nie będę, symulki gram odpadami do zwolnienia.
Meczów mam rozegranych coś kolo 600, 72% wygrane, gram od 4 do 15 meczów dziennie, wszystko zależy od czasu (syn, praca...)
Każdy mecz gram tym samym składem, oczywiście, na ten skład jeszcze tydzień temu był inny (Adrian za Carvajala, Alves za Fabio C. i Jedinak za Motte) wszytsko zależy kogo wylosuję i czy wstawię do składy czy nie.
Symulek mam więcej, bo włączam mecz i robię inne rzeczy w tym czasie, oczywiście jak w domu jestem, to w niczym mi nie koliduje, tam mam coś koło 30% wygranych, ale dla mnie to nie ma kompletnie znaczenia, typ ma zagrać 10 meczów i nara, GP darmowe lecą i jest git.
I w 100 % się zgadzam z tobą smiechen
Ja jeszcze sobie załączam moimi szrotami vs. komp bo mam profesjonal poziom i po malutku strzelam jedną bramke i wyczekuje meczyk
ale to jak mam czas tez na to. ale głównie simulation
Z tego co widzę że piszesz nieźle ogarniasz taktycznie , doszedłeś już może do 99 team spirit ? Mnie dziś 98 wszedł i i już sie nie moge doczekać 99 i nowych zadań w records
Zawodników z Agenta dodaje ostriożnie najpierw na łąwkę i jak wygrywam to na 30 lub 40 minut w zależności ich wpuszczam aby sie zgrali a team drastycznie nie spadł jakby grali od początku
Obecnie mam 700 -setną pozycjie online , może to nie jeswt dobry wynik ale w porównaniu ilu jest graczy i moim składem nie jest źle
Czy m My Club masz taki sam nick co na forum ?