Cześć wszystkim, jestem nowy na forum ale myśle, że bez problemu odpowiecie mi na kilka pytań. Po kilku miesiącach powróciłem do Pes'a oczywiście 15stki ( od lutego ogrywałem fut'a ze względu na to ze mój net nie chciał współpracować z Pes'em, nie pytajcie czemu - nie wiem ) . Rozegrałem w myclub jakoś ponad 100 meczu, wiekszość niestety na minus, głupie przyzwyczajenia z fify robią swoje, ale powolutku zaczynam ogarniać, moje pytanie do Was, jak to jest z odbiorem piłki? zazwyczaj z tym mam problem w obronie i strasznie mnie to irytuje, zawodnicy z ovr 70 potrafią przepchać mi D Luiza np i nie mam pojęcia czemu, próbuje odbierac piłke ale zazwyczaj kończy się to źle, jakieś wskazówki? tak samo jest z driblingiem, biegnę długą ball'em gdzie równa się ze mną jakiś słaby piłkarzyk i wypycha mnie, może mi ktoś wytłumaczyć jak mam się blokować? jakiś przycisk, kombinacja?. Druga sprawa to GP - je można tylko i wyłącznie zdobywać podczas meczów w myclub? wiem że po zrobieniu treningów na złoto też coś wpada, ale są to znikome kwoty. Kolejna sprawa to coinsy, je także da się tylko zdobyć poprzeż polskie plny? wszystkie zadanie wykonałem, prócz TS'a na maksa, mam 95 na tą chwile, no i kilka razy dało mi za mecze, za mecz setny, za 40sty jakoś tak. Kolejna sprawa menadzerów, doczytałem się na forum, że z czasem można ich kupić za ptk GP podczas ukończenia wiekszej ilośći meczów - czyli pewnie po uzyskaniu lepszego expa,w tym ze mój exp od chyba 6 meczów stoi, czemu nie mam pojęcia. Na koniec chciałbym się zapytać o nasza kochana skrzyneczke z myclub, widziałem u pewnego typa, który nagrywa dość czesto filmy z myclub że on co chwile ma jakieś wiadomości od konami, a to jakieś GP a to jakieś jednorazowe losowania piłeczek, ocb? ja od momentu zaczęcią, nie miałem żadnej wiadomości z żadną niespodziąkną, nie licząc tego jak pierwszy raz uruchomiłem myclub. To chyba tyle, mam nadzieje, że znajdzie się ktoś kto odpowie mi na nurtujące mnie pytania. Pozdrawiam!