Cytowanie przez ciebie regulaminu było kompletnie bez sensu, potwierdza tylko, że go nie przestrzegasz, ponieważ nie spełniłeś żadnego z dwóch przytoczonych przez siebie punktów
Zdaje mi się, że nie zrozumiałeś tego, co Ci napisałem. Więc tak:
1. Na forum oraz kanale IRC nie przeklinamy. - fakt jest taki, że przekląłeś
Fakt jest taki, że nie przekląłem, ponieważ tak jak Ci już pisałem słowo „zajebisty” nie jest uznawany za wulgaryzm. Głupie to, ale nie ja określam, które słowa są wulgarne.
2. Jeśli już koniecznie musimy użyć wulgaryzmu to niezbędne jest jego "ocenzurowanie" (zamiana kilku liter w środku wyrazu np. na znaczki ***). - jakoś nie zauważyłem, żebyś ocenzurował swój wulgaryzm poprzez wstawienie gwiazdek
Nie ocenzurowałem tego, co nie jest przyjęte za wulgaryzm, ale słowa „ch**” czy ku***a” już tak.
Skoro uważasz, że słowo "pierdoły" jest bardziej wulgarne niż "zajebistość" to gratuluję.
Po raz kolejny źle mnie zrozumiałeś. Nie chodziło mi o słowo „pierdoły”, ale o to, co zaliczasz do tego typu rzeczy – tak jak napisałeś właśnie, że upominam ludzi za „pierdoły”.
A poza tym to jesteś tak zadufany i przekonany o swojej nomen omen "zajebistości", że nawet nie zrozumiałeś sensu mojego posta i jak zwykle zaczynasz jakieś swoje przemądrzałe wywody, żeby tylko przekonać, że jak zwykle Wielki Pan Moderator ma rację zamiast obrócić wszystko w żart.
Swojej zajebistości? Dzięki, że mi tak schlebiasz. Bo ja pisałem o zajeb***ości (proszę, poczuj się jak władza) PESa 6, nie swojej. Tutaj potwierdza się, że kiepsko rozumiesz sens moich postów, chyba nawet ich nie czytałeś.
Wytłumaczę ci więc o co chodziło mi pisząc mojego posta. Oczywiście nie oczekiwałem, że się zbanujesz, chciałem ci tylko w dosadny sposób zwrócić uwagę, że nie musisz za każdym razem ochrzaniać na forum jeśli ktoś napiszę posta pod postem lub dokona innego drobnego przewinienia.
Mnie się wydaję, że muszę. Wnioskuje po postach np. w MyClub, że najwięcej piszą tam osoby w przedziale wiekowym 12-16 lat. Kij z tym zresztą, nie upominałbym, gdyby ludzie przestrzegali Regulaminu. Problem jest właśnie z tym wątkiem, w innych nie muszę co pięć sekund przytaczać danego punktu Regulaminu. Ciekawe czemu....?
Twoje uwagi bardziej zaburzają rozmowę na forum niż np. posta pod postem.
Rozmowę na Forum zaburzają osoby, które nie przestrzegają Regulaminu i jeszcze kłócą się, żeby ich nie upominać.
Jeśli już koniecznie chcesz być takim strażnikiem regulaminu to można takie ostrzeżenia pisać na priv bądź obracać je w żart,
Jasne obróćmy wszystko w żart i upominajmy tylko na PW, żeby użytkownicy mogli sobie spokojnie rozmawiać na swoich zasadach. Tylko, że rejestrując się wszyscy akceptują Regualmin, więc po prostu – mówię to setny raz, ale jeśli trzeba będzie to zrobię to po raz 101. – przestrzegajmy go.
Naprawdę myślisz, że moje życie, bądź jakiegoś innego forumowicza, straci sens po twoim banie?
Nie, nawet bym o tym nie pomyślał. Sens życia? Pojechałeś po całości, nawet nie wiem, jak to skomentować.
ale nie bulwersuję mnie także napisanie posta pod postem. Dużo bardziej bulwersują, albo raczej śmieszą, mnie twoje głupie uwagi.
Niech Ci będzie - bulwersuje mnie pisanie posta pod postem. A śmieszy mnie to, jak bardzo chcesz mi wbić szpilkę tylko dlatego, że staram się dbać, by na Forum był porządek.
Pozdrawiam i życzę miłej, słonecznej niedzieli
Dziękuję i nawzajem.