Dział Ogólny > PES 2015
PES 2015 - Tryb myClub
sherlockholmes:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszerlock Pogdba - vidal / srodek Twój, przynajmniej mnie nimi się grało bardzo dobrze, co to w ogołe za agent? dawno nie grałem może bym coś ograł :D
--- Koniec cytatu ---
A miałeś toure? Bo ten gość jest mega z Vidal w parze . pogba ma od niego noty słabsze
ony:
nie miałem, nie wylosowałem nigdy :P
masko:
Dwa losowania i James + De Jong - czyli lipa. Nie dali spisu tych grajków, nie wiem czy jest sens farmić gp w taki upał...
Skład mam w sumie op, jedynie T. Silva by się przydał. Sherlok, jak trafisz Di Marie to możesz go na bok pomocy wstawić - daje radę.
Co do Pogby - mam go na defensywnym pomocniku i chłopak odwala kawał dobrej roboty :]
sherlockholmes:
Znajomy Ronaldo wylosował wiec może najlepsi też są . O super by było taki di maria by się przydał
FUCK_CELTIC:
Czy ktoś z was ma jakiś patent na wykonywanie karnych na padzie bez analoga? Gracze z analogiem wykonują je jak chcą, a ja mam problem nawet z trafieniem w światło bramki no chyba, że strzelam w środek. A jak tylko próbuję w bok to nawet jak uderzę z minimalną siłą to albo nie trafiam w bramkę, albo trafiam w słupek >:(
Nawigacja
[#] Następna strona