może mi ktoś wytłumaczyć jak u innych drużyn gracze mają taki agresywny pressing, że się normalnie do mnie kleją a moi zawodnicy przy pressingu zachowują się jak niedorozwoje z refleksem szachisty? biegają dookoła i nic nie robią. czy zależy to od managera?
Wczoraj tez miałem dwa mecze pod rząd gdzie gość siedział na mnie przez cały mecz, a ja jak chciałem aby ruszyli pressingiem to zanim dobiegli to gość z piłką był gdzie indziej. zmieniłem paru graczy na takich z lepszym zgraniem, podniosłem przez to zgranie drużyny i pomogło -kilka wygranych pod rząd.
Co do my club- wiadomo że każdemu się nie dogodzi- w fifie jest sklep gdzie każdego można kupić i co ? składy podobne u każdego i później na forach piszą chłopaki że zrobili juz skłąd ligi ang, spain, italy i itd i nie ma co dalej robić.
a tutaj - bynajmniej na ps3 bardzo rzadko składy są powyżej lv 3, jakby nie było losowanie jakies jest -jednemu lepiej wyjdzie drugiemu gorzej, ale docenia sie nie raz i gracza z ovr 74 który ładnie chodzi po boisku( np vieto, jerome).
co do utrzymania składu - chcesz mieć super skład? graj tak aby go utrzymać, grasz tak sobie miej skład średni z kilkoma gwiazdami jak ja- subotić, ribery , cavani, farfan, to tyle z gwiazd reszta po 74-79 i gram sobie tyle ile wygram to wygram -a starcza na wszystko jeszcze się gp i tak odłoży na losowania. kariery i tak się nie zrobi , więc po co sie stresować. Pozdrawiam.