Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH

<< < (21/35) > >>

BraciaTashibana:
A w drugą stronę spróbuj dograć sobie np Zulte Waregem zobaczymy co z tego wyjdzie
chrome://mega/content/secure.html#F!AcI3VSBB!DblT2oE1PXVG44PZcP73zQ

dude8q:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa sobie wgrałem teraz nie patcha, a Option File:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Na razie zrobione są prawie w całości (ok 95%) Premier League, Sky Bet, Bundesliga i SerieB, w kolejnej części ma być J-league i liga meksykańska, nie wiem tylko co z reprezentacjami...

Tu są zrobione tylko drużyny (czyli herby, stroje, składy czy trenerzy), nie ma żadnych dodatkowych piłek, stadionów, strojów sędziów, czy poprawionej grafiki (bo takie rzeczy tylko w patchu można zrobić), ale plusem tego wszystkiego jest bardzo szybkie ładowanie gry, instalacja również bardzo prosta ;)

--- Koniec cytatu ---

Jak to wgrać? Przez horizon nie wchodzi.

schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak to wgrać? Przez horizon nie wchodzi.

--- Koniec cytatu ---

Jest tam filmik:

REJESTRACJA lub LOGOWANIEA w drugą stronę spróbuj dograć sobie np Zulte Waregem zobaczymy co z tego wyjdzie
chrome://mega/content/secure.html#F!AcI3VSBB!DblT2oE1PXVG44PZcP73zQ
--- Koniec cytatu ---

Nie umiem tego pobrać, ale jak mam teraz wgrane Option File, to normalnie się wszystko zapisuje, bo tu wykorzystana jest edycja dostępna w grze, czyli wszystko, co zostało zmienione możemy edytować, a w przypadku patcha jest to niemożliwe

P.S. Jest już nowy Data Pack i zajmuje całe 6 mb, wprowadza tylko drobne zmiany w My Club, ale transferów zimowych niestety nie ma, bardzo możliwe, że za jakiś czas pojawi się większe rozszerzenie...

dude8q:
łee to go nie instaluje, bo mi opcje mogą później nie działać, te które przesłałeś.

BraciaTashibana:
W patchu Tribiego są trzy drużyny do wyedytowania sprawdzałem z przerobionymi plikami od Ekstraklasa option file można zamienić herb stroje i dodać trenera mam zamiar wyedytować zawodników i stroje Lecha Śląsk i Lechię ps resztę drużyn z Ekstraklasy też można dodać myślałem nad zmianą ligi Zone Sagraes zostawiłbym Bragę Sporting Benficę i Porto

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej