Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH

<< < (20/35) > >>

BraciaTashibana:
Patch Tribina ma swoje wady ale jest tak rozbudowany że nie przesiądę się na nic innego wszystko na licencji plus nowe drużyny brak konkurencji pozostaje grać no i trochę narzekać

dude8q:
Panowie mam prośbę, chce przesiąść się na innego patcha. Bo w tym mi fatal error wyskakuje, murawa wygląda paskudnie, zdługo się włącza. Możecie mi coś polecić co jest skończone w 100%?
Zależy mi po prostu na wszystkich licencjach. Bez żadnej zmiany muzyki, HD tekstur itp. Po prostu same zespoły tak jak są, oczywiście na patch 1.02 i DLC 2.0.

Pozdrawiam

schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie mam prośbę, chce przesiąść się na innego patcha. Bo w tym mi fatal error wyskakuje, murawa wygląda paskudnie, zdługo się włącza. Możecie mi coś polecić co jest skończone w 100%?
Zależy mi po prostu na wszystkich licencjach. Bez żadnej zmiany muzyki, HD tekstur itp. Po prostu same zespoły tak jak są, oczywiście na patch 1.02 i DLC 2.0.
Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Ten option file, o którym pisałem trochę wyżej ma zrobione wszystkie najważniejsze ligi (oprócz j-league i LIGA MX, mają być zrobione w przyszłej wersji, tylko nie ma podanej konkretnej daty), jest też skończonych kilka reprezentacji, jak komuś nie zależy na innych dodatkach to powinien być zadowolony

A jak przeglądam patche i Option file, to nie spotkałem jeszcze żadnego skończonego w 100%, dużo patcherów czeka na nowe Data Pack, bo zawsze takie wychodzi po zamknięciu okienka transferowego i pewnie niedługo się takie pojawi

BraciaTashibana:
Widzę że ma zrobioną Wisłę Kraków plis wyeksportuj mi do pliku (team export) ten zespół a Ja dogram sobie do patcha z góry dzięki ps gorąca prośba jeśli ktoś kiedykolwiek natknie się na patcha/option file z polskim zespołami to dajcie znać

schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidzę że ma zrobioną Wisłę Kraków plis wyeksportuj mi do pliku (team export) ten zespół a Ja dogram sobie do patcha z góry dzięki ps gorąca prośba jeśli ktoś kiedykolwiek natknie się na patcha/option file z polskim zespołami to dajcie znać

--- Koniec cytatu ---

Tylko, że tam na razie jest tylko poprawna nazwa, Herb i zdjęcie trenera, nie są zrobione ani stroje, ani skład...

A też jak masz patcha wgranego np. The Chilen Way, to nie da się modyfikować strojów, wejdziesz w Edit, zmienisz, ale i tak się nie zapisze, wiem, bo miałem zrobioną swoją drużynę w MY CLUB (nazwa, herb i stroje - przerobiłem sobie jedną z drużyn w Serie B - Virtus Lanciano) i po wgraniu patcha przy probie zmiany stroju, lub poprzez team export, jedynie to zmienić i zapisać można nazwę, skład, herb, ale strojów niestety się nie da, bo i tak po wyjściu z Edit ładują się te stroje z patcha...
Jedyna opcja to edytować ten plik .cpk, ale nie wiem jak to się robi... (pisałem, do tego Tibinatora, ale nie chce mi powiedzieć, bo się boi, że np. pozmieniam jakieś rzeczy w jego patch i wystawię jako własny)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej