Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH

<< < (24/35) > >>

Legionista1988:
Witajcie prosze o pomoc  ...
Chciałem wzucic sobie  Patch  do pes 2015 tylko tak naprawde nie mam pojecia gdzie pliki z patcha trzeba skopiowac horizonem  :(
prubowałem najpierw do content  gdy mialem  w formacie Good a  teraz prubuje  gdy mam gre w formacie XEX  i dalej nie mam pojecia gdzie mam wzucic pliki z patcha zeby mi działało
Prosze o pomoc !!!!

schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitajcie prosze o pomoc  ...
Chciałem wzucic sobie  Patch  do pes 2015 tylko tak naprawde nie mam pojecia gdzie pliki z patcha trzeba skopiowac horizonem  :(
prubowałem najpierw do content  gdy mialem  w formacie Good a  teraz prubuje  gdy mam gre w formacie XEX  i dalej nie mam pojecia gdzie mam wzucic pliki z patcha zeby mi działało
Prosze o pomoc !!!!
--- Koniec cytatu ---

W oryginalnej grze lub z konsolą LT podłączamy Pendrive do PC i w programie Horizon wystarczy kliknąć Inject new file i wybrać pliki od patcha i wszystko samo się skopiuje tam gdzie trzeba, następnie wszystko kopiujemy na dysk konsoli do folderu z grą -  PES_2015 a gdy ma się RGH, to niestety nie wiem, czy można tak samo, czy trzeba to inaczej zrobić...

Tu coś jest o pliku xex, ale niestety po hiszpańsku - REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Legionista1988:
ale moje pytanie jest takie czy czeba miec orginalna gre zeby muc pograc z patchem ??
2 pytanie : Dodatki działaja na  Good czy na XEX bo nie mam pojecia..

schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale moje pytanie jest takie czy czeba miec orginalna gre zeby muc pograc z patchem ??
2 pytanie : Dodatki działaja na  Good czy na XEX bo nie mam pojecia..

--- Koniec cytatu ---

1. Patche działają poprawnie zarówno na oryginale jak i na piracie (Lt, RGH)
2. Niestety nie wiem o co chodzi

Legionista1988:
Chodzi o to  ze mam pes 2015 gre w formacie Good na konsoli  i gdzie mam wzucic pliki z dodatkami ?????

Mamm takie pliki w tym patchu :
DpFileList
dt80_200E
EDIT
facesStylepatch
Stadium
StylePatchHDv2

Wzucam to przez Horizon  na pendrajwa a potem  na dysk konsoli i jest to w content w katalogu z grą 00000001 ale jak uruchamiam gre to nie mam zadnego  dodatku .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej