Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESchaolin360 co daje data pack 3?
--- Koniec cytatu ---
Tylko trochę zmienia tryb My Club (np. pokazuje ile % szans mamy na wylosowanie piłkarzy, wcześniej tego nie było), ale poza tym żadnych widocznych zmian nie zauważyłem, tyle że ja sobie pykam nieraz online to muszę mieć najnowszy Data Pack i wersję 1.03, bo inaczej nie działa i tylko takie patche i OF mnie interesują, a na razie nikt się nie bawi w edycję (oprócz Styles Patch - ale on się ładuje ok 10 min.), bo ma podobno wyjść niedługo nowy Data Pack z zimowymi transferami, a tam na tej stronce koleś gajnie podzielił też patch od Tibiego, że wystarczy Tibi 1 do składów i strojów, inne pliki to stadiony, muzyka, przyśpiewki itp. ale to bardzo wydłużona ładowanie gry, no tylko taki minus że patch działa tylko pod Data Pack 2 i wersję 1.02, wiec mnie to nie ratuje...
Legionista1988:
Ja nie mam data pack 2 i chyba dlatego mi nie idą zadne patchy ...
wzucam na dysk np Data pack 2.0 ale nie wykrywa mi go przy uruchamianiu i nadal jest data pack 1.0
Dodam ze mam rgh i sciąganie z data pack z gry raczej odpada i musze to recznie jakoś dodać...
Legionista1988:
Prosil bym o poradnik jak aktualizowac recznie data pack bo zachwile szlak mnie trafi.. :(
A tak naprawde chodzi mi tylko i wylocznie o angielską Lige dlatego prubuje z tymi patchami..
REGULAMIN!
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Musi być TU dobrane do Media id gry, ale nie wiem gdzie takie coś się sprawdza...
1. pierwsze dwa Data Packi -
2. Data Pack 3 -
3. Tittle Update 1.02 -
4. Tittle Update 1.03 -
Data Pack wgrywa się tak samo jak patcha, przez program Horizon - Inject new file - wybieramy Data Packi i czekamy chwilę, wyskoczy komunikat, że się poprawnie skopiowało - Wyłączamy Horizon, odłączany od pc i podłączamy pena do konsoli i kopiujemy pliki na dysk twardy do PES_2015, a tittle update nie wiem, możliwe że tak samo (u mnie wyskakuje błąd, ale ja mam już wersję 1.03, to może dlatego)
P.S. Do niektórych patchy potrzebujemy Data Pack 2 i wersję 1.02, a do niektórych Data Pack 3 i wersję 1.03, więc trzeba się zdecydować jaki patch będziemy chcieli wrzucić, na tę chwilę najlepszy jest The Chilen Way od Tibinatora:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE (działa poprawnie tylko z Data Pack 2 i TU 1.02)
BraciaTashibana:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETylko trochę zmienia tryb My Club (np. pokazuje ile % szans mamy na wylosowanie piłkarzy, wcześniej tego nie było), ale poza tym żadnych widocznych zmian nie zauważyłem, tyle że ja sobie pykam nieraz online to muszę mieć najnowszy Data Pack i wersję 1.03, bo inaczej nie działa i tylko takie patche i OF mnie interesują, a na razie nikt się nie bawi w edycję (oprócz Styles Patch - ale on się ładuje ok 10 min.), bo ma podobno wyjść niedługo nowy Data Pack z zimowymi transferami, a tam na tej stronce koleś gajnie podzielił też patch od Tibiego, że wystarczy Tibi 1 do składów i strojów, inne pliki to stadiony, muzyka, przyśpiewki itp. ale to bardzo wydłużona ładowanie gry, no tylko taki minus że patch działa tylko pod Data Pack 2 i wersję 1.02, wiec mnie to nie ratuje...
--- Koniec cytatu ---
Zacząłem współpracę z ggdaris poprawił mi herby i emblematy dla klubów z Ekstraklasy a najnowsza łatka ładuje się błyskawicznie usunięto wszystkie błędy. Patch jest o połowę lżejszy z 3 gb zjechali poniżej 1,5 ogólnie na chwilę obecną jest tylko jeden sensowny patch liczba zespołów- cała LE i LM plus z 30/40 nowych reprezentacji reszta oczywiście na licencji plus łatwości instalacji i kolejne polskie ekipy miażdżą konkurencję szkoda że nie ma aktualizacji na 1.3 i 3.0 musisz czekać
Nawigacja
[#] Następna strona