Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZacząłem współpracę z ggdaris poprawił mi herby i emblematy dla klubów z Ekstraklasy a najnowsza łatka ładuje się błyskawicznie usunięto wszystkie błędy. Patch jest o połowę lżejszy z 3 gb zjechali poniżej 1,5 ogólnie na chwilę obecną jest tylko jeden sensowny patch liczba zespołów- cała LE i LM plus z 30/40 nowych reprezentacji reszta oczywiście na licencji plus łatwości instalacji i kolejne polskie ekipy miażdżą konkurencję szkoda że nie ma aktualizacji na 1.3 i 3.0 musisz czekać
--- Koniec cytatu ---
Właśnie widziałem na hiszpańskiej stronce i nawet pisałem do ggdaris, to napisał, że to za dużo roboty żeby robić pod DLC3, pytałem też czy będzie łatka pod DLC 4 (gdy się takie pojawi), ale nie do końca zrozumiałem odpowiedź, bo google translate nie wszystko ogarnia, a hiszpańskiego niestety nie znam...
P.S. A nie wiesz czy jest jakaś możliwość przerobienia CPK z wersji pc na wersję xbox360 ??
Legionista1988:
no ok ale musze poprzednie data packi usuwac ???
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno ok ale musze poprzednie data packi usuwac ???
--- Koniec cytatu ---
Jak ci tamtych nie wykrywa, to je wywal i spróbuj wgrać jeszcze raz
Tak przykładowo wygląda menu gry, gdy dobrze wgrane zostały Data Pack 3 i tittle update 1.03
Spoiler for Hiden: Dopiero wtedy można zacząć bawić się w wgrywanie patchów
Legionista1988:
tyle ze ten link do data pack 3.0 to strona sie wogóle nie uruchamia..
Ale sprubuje wywalic i wgrac na nowo
A jak wzuce data pack 2.0 na czystą gre to tez moze tak być ???
Nie jasno się wyraziłem przy Twoich ostatnich dwóch postach pod rząd? Zapoznaj się z regulaminem, a potem dodawaj posty na Forum.
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtyle ze ten link do data pack 3.0 to strona sie wogóle nie uruchamia..
Ale sprubuje wywalic i wgrac na nowo
--- Koniec cytatu ---
Ja gram online to muszę czekać na jakąś wersję patcha z Data pack 3 i TU 1.03, a ty jak i tak nie grasz przez neta, to najlepsze rozwiązanie to wgranie Data pack 2 i tittle update 1.02, bo pod to jest najlepszy patch jaki na razie wyszedł - The Chilen Way, a dokładnie to co kilka postów wcześniej przesyłał BraciaTashibana
Nawigacja
[#] Następna strona