Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH

<< < (29/35) > >>

Legionista1988:
no wiem ze sie sprawdza to id media  ale jak..
Tak samo  w zakładkach z grami tez jest opcja instalacji  ale gdy chce zainstalowac to sie mi zwiesza konsola i porobione...

Siema mam pytanie  chce sobie wgrac przez horizon patcha jakiego kolwiek 
Mam   Data pack 2.0 i Title update 2 wgrane
Moje ptanie jest takie podczas kopiowania patcha na dysk z pendrajwa wyskakuje zapytanie  czy chce podmienic data pack  na moim dysku w folderze z grą ..
Co w takim wypadku nalezy zrobic zeby nie stracic data pack ale mieć patch ????
Prosze was o pomoc.

BraciaTashibana:
Legionista wrzuć pliki z patchem i data packami za pomocą których udało ci się podnieść konsolę do wersję 1.02 i 2.0 co do patcha to polecam patch TheChileanWay linki na górze strony 

Legionista1988:
ok sprubuje tak zrobic

chodzi ci o tego patcha ?? REJESTRACJA lub LOGOWANIE
MaM  juz go pobranego ale tak jak muwie  jak wzucam przez pendtrajwa te pliki  na dyskk z grą  to pyta mnie czy podmienic data packi kture mam wgrane  i jak np dałem zeby zamienil to znika data pack 2  i zostaje system date 2 tylko a patcha nie ma..

Ale sprubuje twojej metody i powiem czy sie udało :)

Dzieki :)

Chyba nic z tego  :( na czystego pesa  z z title update 2   wzucilem z pendrajwa  na dysk  patch razem z data packiem 2   
przy wlonczeniu gry strasznie sie długo włancza ale niestety zadnego patcha nie mam....
Moze tak sie nie da na gre w formacie good ??????

hose444:
@LEGIONISTA1988 - TO OSTATNIE OSTRZEŻENIE. NA FORUM PANUJĄ OKREŚLONE ZASADY - ALBO BĘDZIESZ JE PRZESTRZEGAŁ, ALBO ZOSTANIESZ UKARANY BANEM

Zapoznaj się z regulaminem: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Punkt 12: 12. Nie piszemy posta pod postem, korzystamy z opcji 'Modyfikuj'.

BraciaTashibana:
Legionista jak mi wyślesz pliki to przetestuje je na konsoli kumpla łącznie z patchem i wtedy będę mógł Ci pomóc

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej