Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEok sprubuje tak zrobic
chodzi ci o tego patcha ??
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
MaM juz go pobranego ale tak jak muwie jak wzucam przez pendtrajwa te pliki na dyskk z grą to pyta mnie czy podmienic data packi kture mam wgrane i jak np dałem zeby zamienil to znika data pack 2 i zostaje system date 2 tylko a patcha nie ma..
Ale sprubuje twojej metody i powiem czy sie udało :)
Dzieki :)
Chyba nic z tego :( na czystego pesa z z title update 2 wzucilem z pendrajwa na dysk patch razem z data packiem 2
przy wlonczeniu gry strasznie sie długo włancza ale niestety zadnego patcha nie mam....
Moze tak sie nie da na gre w formacie good ??????
--- Koniec cytatu ---
Bardzo dziwne, bo właśnie gdy gra się długo ładuje, to oznaka tego że wczytuje się patch, a na forach piszą, że patch działa zarówno na oryginalnej konsoli jak i na LT oraz RGH
Legionista1988:
jak mam je wyslać ???
sprubuje wzucic XEX i moze w tym formacie patcha złapie..
to jest ten patch co sie długo ładuje ale nic nie ma potem ..
BraciaTashibana:
Skąd pobrałeś patcha i data packi i w jaki sposób zaktualizowałeś konsolę do 1.2 i 2.0 offline
Legionista1988:
jezeli chodzi o patche i wogole to pobrałem z neta bo mam RGH i nie dam rady z gry pobrać
jak mialem gre w formacie god to pobierałem z neta data packi oraz title update
Jak wzucilem gre w formacie xex mialem odrazu TU3 ale data packi musialem sobie wgrac osobno..
I nie wiem czy w przypadku xex mam wzucac patcha do content tam gdzie są gry czy jednak gdzie indziej..
A data packi wgrywalem przez horion i na dysk z pendrajwa i tak wszystko hulało ale patcha nie widziało.
jak miałem gre w formacie god to wzucilem to :
i wszystko jako tako dzialalo a inne patche nie dzialają .
schaolin360:
Aż żałuję, że mam słabego kompa, bo na xbox360 o takim patchu i spolszczeniu można tylko pomarzyć...
Nawigacja
[#] Następna strona