Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH

<< < (30/35) > >>

schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEok sprubuje tak zrobic

chodzi ci o tego patcha ?? REJESTRACJA lub LOGOWANIE
MaM  juz go pobranego ale tak jak muwie  jak wzucam przez pendtrajwa te pliki  na dyskk z grą  to pyta mnie czy podmienic data packi kture mam wgrane  i jak np dałem zeby zamienil to znika data pack 2  i zostaje system date 2 tylko a patcha nie ma..

Ale sprubuje twojej metody i powiem czy sie udało :)

Dzieki :)

Chyba nic z tego  :( na czystego pesa  z z title update 2   wzucilem z pendrajwa  na dysk  patch razem z data packiem 2   
przy wlonczeniu gry strasznie sie długo włancza ale niestety zadnego patcha nie mam....
Moze tak sie nie da na gre w formacie good ??????

--- Koniec cytatu ---

Bardzo dziwne, bo właśnie gdy gra się długo ładuje, to oznaka tego że wczytuje się patch, a na forach piszą, że patch działa zarówno na oryginalnej konsoli jak i na LT oraz RGH

Legionista1988:
jak mam je wyslać ???

sprubuje wzucic XEX   i moze w tym formacie patcha złapie..

to jest ten patch co sie długo ładuje ale  nic nie ma potem .. REJESTRACJA lub LOGOWANIE

BraciaTashibana:
Skąd pobrałeś patcha i data packi i w jaki sposób zaktualizowałeś konsolę do 1.2 i 2.0 offline

Legionista1988:
jezeli chodzi o patche  i wogole to pobrałem z neta bo mam RGH i nie dam rady z gry pobrać

jak mialem gre w formacie  god to pobierałem z neta data packi  oraz title update

Jak wzucilem gre w formacie xex mialem odrazu TU3 ale data packi musialem sobie wgrac osobno..

I nie wiem czy w przypadku xex mam wzucac patcha do content tam gdzie są gry czy jednak gdzie indziej..

A data packi  wgrywalem przez horion i na dysk z pendrajwa i tak wszystko hulało  ale patcha nie widziało.

jak miałem gre w formacie god to wzucilem to : REJESTRACJA lub LOGOWANIE
i wszystko jako tako dzialalo a inne patche nie dzialają .

schaolin360:
Aż żałuję, że mam słabego kompa, bo na xbox360 o takim patchu i spolszczeniu można tylko pomarzyć...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej