Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
konvict:
nie no luz ja tez to wgrałem i działa tylko wgrywałem inne patche też i mam poprostu 3 pliki Dpfilelist i nie wiem który z nich jest potrzebny a które 2 nie są potrzebne, bo chciałem go edytować, a na konsoli mam te pliki w 3 miejsach aż
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie no luz ja tez to wgrałem i działa tylko wgrywałem inne patche też i mam poprostu 3 pliki Dpfilelist i nie wiem który z nich jest potrzebny a które 2 nie są potrzebne, bo chciałem go edytować, a na konsoli mam te pliki w 3 miejsach aż
--- Koniec cytatu ---
Najprościej wywalić wszystkie 3 i skopiować jeszcze raz tylko ten, z patcha którego używasz, wtedy pewność że zostanie tylko ten prawidłowy :D
Jarecki88:
Siemanko a jak mam wgrać tego tzw. Title Update i do jakiego folderu to wrzucić
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiemanko a jak mam wgrać tego tzw. Title Update i do jakiego folderu to wrzucić
--- Koniec cytatu ---
Ja mam aktualizację przez live i jak chciałem skopiować Title Update to wyskoczył mi błąd, że się nie da, ale wydaje mi się że jak ktoś nie ma to powinno się normalnie skopiować (pewności nie mam) i chyba do tego samego folderu co wszystko...
P.S. Dzisiaj zainstalowałem ten Hiszpański patch, bo dużo szybciej się ładuje, a prawie tyle samo zrobione i dużo mniej zajmuje
i oprócz plików ściągniętych od Petriz.&.Tibinator (The.Return.of.the.Kings) potrzebujemy oryginalny DataPack 1/1 (pobrać możemy z poziomu gry, bądź ściągnąć samemu i wrzucić przez Horizona, niestety nie mam namiarów)
Danek25:
Witam i pozdrawiam. Czy jest możliwość żeby ktoś wrzucił w całości ten: Style Patch 1.1 - PES 2015 lub return king of patch na chomika. I jak ktoś ma oryginalny DataPack 1/1 do wgrania przez USB. Oczywiście jeśli tak to się dogadamy wiadome że nic za darmo ;) pisać jak co na e-mail.
Nawigacja
[#] Następna strona