Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
$RMF$:
Czekać na lepsze wersje, ale to jest rok w rok najlepszy patch. Jest też dobry od DJDaymos, ale on nie udostępnia publicznie tylko po opłacie
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
konvict:
Panowie problem mam wrzuciłem return the king 2.2 patch bo widziałem ze wyszedł ale problem mam z plikiem edit bo wyskakuje mi non stop że jest z innej wersji on jak go wrzucić ?
schaolin360:
A masz tzw. Tittle Update zrobione ??
Redo15:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE*Pendriva przerobiłem na 5gb
Usunąłem wszystkie pliki z wyjątkiem SystemData (bo grałem trochę w My Club i nie chciałem żeby się skasowały moje osiągniecia) w Ustawienia-Pamieć-DyskTwardy-PES2015, a następnie skopiowałem z Pendrive wcześniej wrzucone przez Horizon pliki od Style Patch na dysk kolejno:
a) dpfilelist (DataPack) - 64kb
b) Datapack 1/1 (dt80_100E) - ok 1,8gb
c) StylePatchHDv1 - ok 1,4gb
d) FO (Dati di Modifica) - ok 6mb
Po wrzuceniu plików i odłączeniu Pendriva w folderze na dysku zostało:
DataPack, Data Pack 1/1, StylePatchHDv1, Dati di Modifica oraz SystemData (nic poza tym) i wszystko hula, gra się ładuje dużo dłużej niż normalnie, ale to jest normalne przy tego typu patchach
P.S. A folderu content u mnie nie ma...
--- Koniec cytatu ---
Też masz takie dziwne nazwy te standardowe ? Np. Jest logo arsenalu i podpisane "North London" . Bundesliga też jest nie zrobiona wcale czy tylko loga ? Może źle wgrałem edit data nakładając nową na starą ? :)
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETeż masz takie dziwne nazwy te standardowe ? Np. Jest logo arsenalu i podpisane "North London" . Bundesliga też jest nie zrobiona wcale czy tylko loga ? Może źle wgrałem edit data nakładając nową na starą ? :)
--- Koniec cytatu ---
Aktualnie używam patcha return the king 2.2 (bo najczęściej aktualizację robią)
A w tym Style patch to z tego co pamiętam to liga angielska była zrobiona cała - herby, stroje i nazwy, serieb i bundesliga były zrobione tylko nazwy i herby, bez strojów i składów
P.S. Koleś od patcha Return the king połączył siły z innymi i niedługo wyjdzie - The Chilean Way PES2015 v1.0 (tam już ma być bardzo dużo zrobione, min. bundesliga, a z czasem mają wyjść poprawki graficzne, np. ładniejsza trawa)
Nawigacja
[#] Następna strona