Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
BraciaTashibana:
Kurna zasałem ponownie i mam tak Version 1.02.00 a pack 2.00 jest jakiś option file który chodzi pod tym?
schaolin360:
Trzeba trochę poczekać, bo jest tworzona wersja patcha The Chilean Way, która będzie działać z version 1.02 i Datapack 2.00, tylko trochę roboty z tym jest, więc trzeba być cierpliwym, może się koleś wyrobi do końca tygodnia...
P.S. JEDNAK JUŻ WYSZŁA WERSJA DLA DATA PACK 2.0!!
Co musimy zrobić:
1. Ściągamy to:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Najważniejsze! Usuwamy wszystko z folderu, oprócz TIBI_v1.cpk
2. Następnie ściągamy to:
I dodajemy do folderu, w którym mamy TIBI_v1.cpk, razem musimy mieć 4 pliki w jednym folderze:
a) TIBI_v1.cpk
b) TIBI_v2.cpk
c) DpFileList
d) EDIT
To wszystko na pena i kopiujemy na konsolę (działa poprawnie z PES w wersji 1.02 i z Data Pack 2.0)
Ważne, żeby nic nie pomieszać!!
Dodam, że ja w grze mam version 1.02 i wgrane oryginalne Data pack 1 i Data Pack 2 (chyba oba packi są wymagane do poprawnego działania)
Jeśli wszystko dobrze wgramy, to mamy m.in. zmienione piłki, jest zrobiona cała Premier League i Bundesliga (herby,stroje,składy), wszystkie reprezentacje są poprawione oraz parę innych poprawek, w kolejnych wersjach patcha mają być zrobione 2 ligi, poprawiona murawa itp...
BraciaTashibana:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWszystko wywal, ma zostać tylko oryginalny Data Pack 1/1, no i ewentualnie może zostać System Data, reszta wszystko wywalamy i wklejamy ściągnięte pliki (powinny być 3) i powinno wszystko hulać (dodam, że patch nie jest skończony w 100%, jest pełna PremierLeague i Bundesliga, reszta niedokończone)
--- Koniec cytatu ---
Jesteś gość gdyby jeszcze trochę szybciej się wczytywał
m0ntana:
Kurcze nadal nie działa, zmienił się tylko Arsenal - > są sami piłkarze o imieniu DUMMY.
Usunąłem stare pliki z pesa, sciagnalem te data packi z poziomu gry, zresetowalem konsole, wgrałem tego patcha(4pliki) i taki rezultat mam.
ten patch u mnie trybi
REJESTRACJA lub LOGOWANIE , ale bundesliga jest obsr*na :P
2. Jeśli już koniecznie musimy użyć wulgaryzmu to niezbędne jest jego "ocenzurowanie" (zamiana kilku liter w środku wyrazu np. na znaczki ***).
12. Nie piszemy posta pod postem, korzystamy z opcji 'Modyfikuj'.
Pilnuj się, bo inaczej poleci ban! hose444
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKurcze nadal nie działa, zmienił się tylko Arsenal - > są sami piłkarze o imieniu DUMMY.
Usunąłem stare pliki z pesa, sciagnalem te data packi z poziomu gry, zresetowalem konsole, wgrałem tego patcha(4pliki) i taki rezultat mam.
--- Koniec cytatu ---
To kurde nie wiem, co może być przyczyną, a szkoda, bo ten patch jest dość często aktualizowany, ale pewnie wyjdą z czasem jeszcze jakieś inne, to coś na pewno zadziała :D
Może tego patcha wypróbuj ?
A tu jeszcze inny:
Style Patch też daję radę:
Nawigacja
[#] Następna strona