Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEObydwie aktualizację mam wgrane wspomniałem że mam to urządzenie do transferu danych transfer media kit czy wystarczy że skopiuje te pliki do folderu na dysku?
--- Koniec cytatu ---
Wystarczy zwykły pendrive i kopiujemy wszystko na dysk konsoli, bez żadnych programów
BraciaTashibana:
zrobiłem tak i wywaliło mi głupoty cały skład Arsenalu to jakieś noname jest bundesliga ale z herbami z Anglii i strojami podejrzewam że to przez nie usunięcie poprzedniego optionfile mam pytanie czy muszę wszystko skasować oprócz datapack i aktualizacji?
m0ntana:
Hej, mi w ogole nie dziala ten patch. Sciagnalem ten Chilean Patch, skopiowalem wszystkie pliki z pena na dysk i jak załączam grę to w edit paca widnieje napis ,,Unable to load because the save data is of a diffrent version" Mam pesa RF i lt 3.0
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzrobiłem tak i wywaliło mi głupoty cały skład Arsenalu to jakieś noname jest bundesliga ale z herbami z Anglii i strojami podejrzewam że to przez nie usunięcie poprzedniego optionfile mam pytanie czy muszę wszystko skasować oprócz datapack i aktualizacji?
--- Koniec cytatu ---
Wszystko wywal, ma zostać tylko oryginalny Data Pack 1/1, no i ewentualnie może zostać System Data, reszta wszystko wywalamy i wklejamy ściągnięte pliki (powinny być 3) i powinno wszystko hulać (dodam, że patch nie jest skończony w 100%, jest pełna PremierLeague i Bundesliga, reszta niedokończone)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHej, mi w ogole nie dziala ten patch. Sciagnalem ten Chilean Patch, skopiowalem wszystkie pliki z pena na dysk i jak załączam grę to w edit paca widnieje napis ,,Unable to load because the save data is of a diffrent version" Mam pesa RF i lt 3.0
--- Koniec cytatu ---
To znaczy, ze masz inny Data Pack, niż ten z którym jest kompatybilny z danym patchem, jak pobierałeś Data Pack 2.0, to musisz poczekać, bo na dniach ma wyjść nowa wersja, która z nową aktualka będzie działać, jeśli nie masz pobranego żadnego Data Packa, to musisz pobrać ten plik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
m0ntana:
Właśnie pobrałem sobie przez PESA te data packi, jak mialem wgrany data pack 1 i 2 to tez nie smigało, jak usunąłem data pack 2 to tez nie działa. Probowalem na nowo, usunalem wszystkie pliki z PEs'a, sciagnałem data pack 1, wgrałem te pliki przez usb i dalej nic..
Nawigacja
[#] Następna strona