Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
kris ss:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETrzeba trochę poczekać, bo jest tworzona wersja patcha The Chilean Way, która będzie działać z version 1.02 i Datapack 2.00, tylko trochę roboty z tym jest, więc trzeba być cierpliwym, może się koleś wyrobi do końca tygodnia...
P.S. JEDNAK JUŻ WYSZŁA WERSJA DLA DATA PACK 2.0!!
Co musimy zrobić:
1. Ściągamy to:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Najważniejsze! Usuwamy wszystko z folderu, oprócz TIBI_v1.cpk
2. Następnie ściągamy to:
I dodajemy do folderu, w którym mamy TIBI_v1.cpk, razem musimy mieć 4 pliki w jednym folderze:
a) TIBI_v1.cpk
b) TIBI_v2.cpk
c) DpFileList
d) EDIT
To wszystko na pena i kopiujemy na konsolę (działa poprawnie z PES w wersji 1.02 i z Data Pack 2.0)
Ważne, żeby nic nie pomieszać!!
Dodam, że ja w grze mam version 1.02 i wgrane oryginalne Data pack 1 i Data Pack 2 (chyba oba packi są wymagane do poprawnego działania)
Jeśli wszystko dobrze wgramy, to mamy m.in. zmienione piłki, jest zrobiona cała Premier League i Bundesliga (herby,stroje,składy), wszystkie reprezentacje są poprawione oraz parę innych poprawek, w kolejnych wersjach patcha mają być zrobione 2 ligi, poprawiona murawa itp...
--- Koniec cytatu ---
KOLEGO gdzie wrzuciłeś te pliki do 0000000000000000000000000
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKOLEGO gdzie wrzuciłeś te pliki do 0000000000000000000000000
--- Koniec cytatu ---
Ja wrzucam zawsze wszystko przez program Horizon, tam nie trzeba żadnych folderów tworzyć, podłącza się tylko przerobionego w xboxsie pendriva, wybiera pliki które chcemy wrzucić i program sam je ładuje do odpowiedniego folderu, później tylko wszystko kopiujemy na dysk konsoli i działa...
Tu jest stronka programu:
BraciaTashibana:
schaolin360 natknąłeś się już na optionfile lub patcha z Ekstraklasą lub poszczególnymi polskimi zespołami swego czasu wysyłałem pliki i chłopaki przerabiali mi na xboxa
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEschaolin360 natknąłeś się już na optionfile lub patcha z Ekstraklasą lub poszczególnymi polskimi zespołami swego czasu wysyłałem pliki i chłopaki przerabiali mi na xboxa
--- Koniec cytatu ---
Na x360 gram od PES 2008 i szczerze to nie pamiętam żeby był kiedyś jakiś pełny patch z Ekstraklasą, ale też sam nie szukałem nigdy za dużo, bo mi zależy żeby były zrobione reprezentacje, liga angielska, bundesliga i serieb, bo gram włoską drużyną, to fajnie jak jest oryginalna druga liga, w tym roku jest dużo łatwiej znaleźć, bo Konami dodało drugie ligi (nielicencjonowane, ale zawsze to daje większe możliwości), ale jest dużo różnych programów, dzięki którym można przerabiać patche z PC na xsa i ps3, ale nigdy się w to nie bawiłem...
P.S. Jak grałem jeszcze w starsze wersje na PC, to tam się trochę bawiłem i przerabiałem np. główne menu gry, intro lub strój do swojej drużyny w Master League, ale nic poza tym
To jest spoko stronka z przyśpiewkami:
Nowy bardzo dobry Patch (nie testowałem jeszcze, ale w zeszłym roku miałem wgranego patcha od tego kolesia do PES 2014 i był bardzo dobry, to jestem pewien że w tym roku będzie podobnie, dzisiaj nie zdążę, ale jutro już przetestuję, jak to dokładnie wygląda ;))
mateusztb:
Tylko PES zamula przez te patche ...
Miałem pes style 2.0 bodajże i jakoś nic nie zamulało.
Pobrałem dlc i patcha przez xboxa, zainstalowałem pes style 3.0 - gra się włączała z 5 minut albo i dłużej ...
Zainstalowałem też tego Stitkenz to też gra długo się włącza.
Jakoś wcześniej nie było żadnych problemów.
Nawigacja
[#] Następna strona