Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
XBOX 360 - OPTION FILE & PATCH
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETylko PES zamula przez te patche ...
Miałem pes style 2.0 bodajże i jakoś nic nie zamulało.
Pobrałem dlc i patcha przez xboxa, zainstalowałem pes style 3.0 - gra się włączała z 5 minut albo i dłużej ...
Zainstalowałem też tego Stitkenz to też gra długo się włącza.
Jakoś wcześniej nie było żadnych problemów.
--- Koniec cytatu ---
No niestety, ale czym więcej jest dodane do gry, tym dłużej się wczytuje, a każda kolejna wersja patcha dodaje coś nowego, ale na szczęście to tylko przy uruchomieniu jest, później w w menu chodzi normalnie
BraciaTashibana:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENowy bardzo dobry Patch (nie testowałem jeszcze, ale w zeszłym roku miałem wgranego patcha od tego kolesia do PES 2014 i był bardzo dobry, to jestem pewien że w tym roku będzie podobnie, dzisiaj nie zdążę, ale jutro już przetestuję, jak to dokładnie wygląda ;))
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Jak wrażenia nie wiem czy go wgrywać czym różni się od tego co już mi poleciłeś
kris ss:
Chłopaki gdzie ściągnę dlc 2.0 na rgh dajcie link
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak wrażenia nie wiem czy go wgrywać czym różni się od tego co już mi poleciłeś
--- Koniec cytatu ---
W sumie bardzo podobne patche, specjalnych różnic nie zauważyłem, jeden i drugi dobry
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChłopaki gdzie ściągnę dlc 2.0 na rgh dajcie link
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
hasło - luisgd46
Nie trzeba mieć RGH żeby to wgrać, więc pod RGH też powinno zadziałać...
konvict:
Panowie nie które patche są kompatybilne z dlc 2.0 czy tez Patch Konami 1.02 skąd to ogarnąć znalazłem już dlc 2.0 bo kolega wyżej wstawił ale patch konami pod rgh jak ogarnąć z poziomu konsoli da się sciągnąć ?
Nawigacja
[#] Następna strona