Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!
hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPoza stadionami, których zawsze w PES mało, pytanie do twórców - czy myśleliście o dodaniu zespołów klasycznych? Ewentualnie na początek strojach do wybrania dla dzisiejszych składów, a potem dodania np. Milanu 1994, Juventusu 1996 i 2003, MU 1999, Valencii 2000, i reprezentacji itp.?
--- Koniec cytatu ---
Podbijam. Mnie by tam interesowała też Barca 11', 08' albo Real 2002. Albo Polska 80', 92'
A nawet Wisła 2004, ale nie można mieć wszystkiego :P
SlaveQ85:
Elo
nie było mnie kilka dni i miałem sporą obsuwę bo nic nie robiłem przy E-Mod.
Dzisiaj wróciłem do żywych i wziąłem się za ligę Brazylijską. Daty żadnej nie znam gdyż mam ostatnio obsuwy przez pracę, ale muszę się wyrobić do 15 maja bo wyjeżdżam na jakieś 2 lub 3 tyg w Bieszczady i nie będzie mnie kompletnie dla nikogo poza moją kobietą. Do tego momentu po prostu wydam to co będę miał zrobione. Jakby co to 1 Liga już jest skończona teraz robię te ligi które były pominięte w v1.0
Pozdrawiam was i liczę na wyrozumiałość ;)
jakubmateu569:
Po lidze brazylijskiej czekam na 2. Bunesligę. ;) A i jeszcze pytanie dałoby się dorzucić intro Ligi Mistrzów przed meczem w ramach patchu, a nie osobnego pliku? Po dosyć długim testowaniu patcha znalazłem 2 wady:
1. Replay Ekstraklasy jest przy każdym meczu (oprócz Ligi Mistrzów itp.) nawet Real- Barcelona itp.
2. Bundesliga jest oznaczona jako liga portugalska.
Wiem, że może być z tym dużo roboty ale jest możliwość poprawienia tego w wersji 2.0?
diego333:
Gdy włączam instalacje wyskakuje mi takie okienko.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE Ktoś, coś wie, o co chodzi?
tomi55:
siema czemu nie mozna pobrac v1.1 z MEGA?
Nawigacja
[#] Następna strona