Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa MOD 15 v3.0 Nowy Sezon!

<< < (39/80) > >>

hose444:
@diego333:

--- Cytuj ---Gdy włączam instalacje wyskakuje mi takie okienko. REJESTRACJA lub LOGOWANIE   Ktoś, coś wie, o co chodzi?
--- Koniec cytatu ---

Uruchom instalator jako administrator.

@tomi55:

--- Cytuj ---siema czemu nie mozna pobrac v1.1 z MEGA?
--- Koniec cytatu ---

Jak to nie można? Włączasz link, czekasz kilka sekund, potem dajesz "Skip ad" w prawym górnym roku i odsyła cię na MEGA, skąd spokojnie pobierasz...

bkt:
Po megapatch mam emod nesa oprócz emoda, czym to sie rózni, które odpalac? Czy polskie przyspiewski sa w 1.1? :)

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo megapatch mam emod nesa oprócz emoda, czym to sie rózni, które odpalac? Czy polskie przyspiewski sa w 1.1? :)

--- Koniec cytatu ---

Nie mam 1.1, więc nie wiem, czy są przyśpiewki. A "emod nesa" od "emod" różni się gameplayem. Jeden domyślny (emod), drugi zmodyfikowany (nesa).

bkt:
gamplay w jakim sensie? Spsob porusznaia sie postaci? Czy animacje jakies, przerywniki itp ?
Czy na ekstraklasie mod da sie grac tryb budowania zepsolu, wymiany zawodnikow i grania kilku-nastu sezonow jeden po drugim ?

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgamplay w jakim sensie? Spsob porusznaia sie postaci? Czy animacje jakies, przerywniki itp ?
Czy na ekstraklasie mod da sie grac tryb budowania zepsolu, wymiany zawodnikow i grania kilku-nastu sezonow jeden po drugim ?

--- Koniec cytatu ---

Chodzi Ci o tryb ML? Nie rozumiem, sprecyzuj.

Co do gameplayu: po prostu w nesa są inne parametry, inaczej się gra, ale ja nie wiem, co dokładnie jest zmienione - nie mam tej wersji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej