Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Dyskusje, Opinie

<< < (106/116) > >>

coolos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczy jest jakiś sposób na dodanie do listy zablokowanych kolesia- z którym grając wywaliło z meczu, tak jakby mecz nie odbył się?
Grałem dzisiaj z takim padalcem w online division na pc, ja grałem Soutchampton, a on Stocke City (koleś z ratingiem 879), po rozpoczęciu gry od razu mi pyknął bramkę na 1-0 (myślę ciężko będzie) ale gram dalej, no i po chwili 1-1, 2-1, 3-1 dla mnie. Przychodzi 70-któraś minuta, padalec zapauzował grę. Korzystając z chwili ja również dokonałem kilku zmian wymieniając zmęczonych zawodników. Ogólnie mecz na fajnym poziomie bez żadnych lagów, ani razu nie pojawił się wskaźnik informujący o słabym połączeniu. Po powrocie do gry "trzy kreski" w prawym górnym rogu ekranu i po chwili wywaliło, potem komunikat, że mecz nie zaliczony. Znalazłem tego padalca po ratingu w klasyfikacji ogólnej, (majed-pes-jr). Jeszcze h*j jeb*ny ma w Comment wpisane "imnot cheater.plz dont cheat. first faireplay) tylko teraz nie wiem jak go zablokować...   

--- Koniec cytatu ---

W online divisions, w głównym panelu można dojść do ostatnio rozgrywanych meczów. Tam wystarczy wybrac mecz, kliknąć na login kolesia i dodać go do banowanych. Ja banuję każdą taką gnidę, która specjalnie laguje aby rozłączyło mecz - nie mam natomiast nic do osób, które przegrywając 5:0 wychodzą z meczu oddając walkowera (bo nieraz można się naprawdę wkurzyć). 

niebieski9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW online divisions, w głównym panelu można dojść do ostatnio rozgrywanych meczów. Tam wystarczy wybrac mecz, kliknąć na login kolesia i dodać go do banowanych. Ja banuję każdą taką gnidę, która specjalnie laguje aby rozłączyło mecz - nie mam natomiast nic do osób, które przegrywając 5:0 wychodzą z meczu oddając walkowera (bo nieraz można się naprawdę wkurzyć).

--- Koniec cytatu ---
Tylko, że tego meczu nie ma w tych dwudziestu ostatnio rozegranych, ponieważ wywalilo w taki sposób jakby mecz się nie odbył, a wchodząc na kolesie w ogólnym rankingu nie ma opcji blokowania.

maciej12:
Mam dwa pytania.
Jak zaczynałem grać w nowego PESa to wciskając krzyżyk to na ekranie wyskakiwał mi komunikat, że wybrałem ustawienie defensywne lub ofensywne.  Teraz gdzieś mi to uciekło i nie wiem jak to przywrócić? Drugie pytanie jest takie, czy da się ustawić zmiany podczas gry żeby zmiany robiły się z automatu? Podczas gry online mam wrażenie, że rywalerywale tak właśnie robią. Jest taka możliwość ? Gram ma Xbox 360.

Ps.
Ostatnio gram Interem i mam wrażenie, że bramkarz spisuje się lepiej od innych.

grzybek000:
Trochę już czasu minęło, zarówno od premiery, jak i od mojej ostatniej obecności tutaj na forum (zresztą i tak bardzo znikomej). PES 2016 wywołał jednak u mnie tak ogromne emocje, że doszedłem do wniosku, iż muszę się podzielić moją opinią.

Jakiś czas temu zainstalowałem sobie sentymentalnie fifę 2004, edycję, która była jedną z moich ulubionych, a zarazem ostatnią fifą po której przeniosłem się na PES. Pograłem trochę, gwiazdami z lat mojego dzieciństwa, miłe wspomnienia itp. Niedługo potem wyszedł PES 2016 i już wkrótce na moim pulpicie wylądowała ikonka nowego dzieła KONAMI. Oczytany recenzji wychwalających grę, która miała powalić konkurencję z EA na kolana odpaliłem z ogromną niecierpliwością PESa, wybrałem jakiś towarzyski mecz i po krótkiej chwili... odniosłem wrażenie, że nadal gram w Fifę 2004, ze składami zaktualizowanymi do sezonu 15/16 (i to nie w pełni)!!! Wiadomo, po każdej premierze oczekiwania są maksymalnie wygórowane. Oczekuje się gry realniejszej niż prawdziwy mecz. Jednak to, co w tym roku wydały małe azjatyckie rączki, to istna parodia futbolu.

Moim skromnym zdaniem ta gra to istna masakra. Grafika na PC - słaba - ciężko doszukać się plusów. Cały Gameplay - tragiczny. Im dłużej się gra, tym człowiek bardziej się przyzwyczaja do tych anormalnych zachowań, jednak wiele z nich jest po prostu irytujących. Komentował nie będę gry bramkarzy, bo taki temat w tej edycji PESa w ogóle nie występuje.

Podsumowując, nigdy wcześniej tak bardzo PES mnie nie rozczarował. Odradzę PESa 2016 każdemu, kto zapyta mnie o opinie. Pozostaje PES 2013 z ekstraklasa patch...

matyjasik90:
ma ktoś jakis link na stroje polski do ps4?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej