Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Dyskusje, Opinie

<< < (109/116) > >>

Fiedziu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECała może nie, ale bramkarze napewno i to ją eliminuje. W zeszłym tygodniu wydawało mi się że zostało to naprawione, ale nie, tylko mi się wydawało. Co 2 strzał to gol. Niech dodadzą w nazwie NHL, chociaż nawet tam się lepiej sprawują.

--- Koniec cytatu ---
Ja nie gram online i bramkarze grają na wysokim poziomie, online to każdy wie jak jest..

kamilradom1910:
No wlasnie online w tym roku jest bardzo dobre bynajmniej na Xbox one gdzie gram. Brak opóźnień. Ale bramkarze to pomsta do nieba.

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Fiedziu:
Może to naprawia, zobaczymy ;-)

przem1412:
Ilu tu graczy o bramkarzach mówiło? I ja się do tego dołączam. Gram w lidze z Gijon (wiem, nie za mocna ekipa). Do przerwy prowadzę 4 : 0 (wynik powiedzmy do przyjęcia), ale cholera po rozpoczęciu II połowy w 10 minut pakuję im 8 goli! (gram mecze 10-minut na PC). Czy to jakiś żart? Obawiam się Barcelony a pykam ją 6 : 2. Jedyny mój blamaż to 3 : 6 z Atletico (nie wspominając, że Atleti oddali 7 celnych strzałów). Myślałem że Navas słabo broni i kupiłem de Gea'e z Manchesteru, ale co z tego? Poza 12 : 0 z Gijon, w KAŻDYM z pozostałych 37 meczów ligowych traciłem bramkę. To nic, że przeciwnik oddawał jeden celny strzał. Gra bramkarzy to największy minus tej wersji PES'a, poza tym mając dobrego Patcha gra jest elegancka.

k4mil:
Co prawda zadałem już to pytanie w innym temacie (dotyczacym ps4), ale ten temat wydaje się bardziej aktywny, więc:
czy przy przy dlugich prostopadlych podaniach jest jakis sposob na zwiekszenie szany wygrania pojedynku glowkowego? Kiedys dobrze było sobie pomoc R2, czy teraz też to pomaga?
Drugie pytanie wiąże się z poprzednim: czy znacie jakis skuteczny sposob na walke z dlugimi pilkami posyłanymi z polowy przeciwnika na graczy typu Bale/Ronaldo? Trafienie na takiego rywala który ładuje tylko górne piłki i dodatkowo gra Realem psuje całą zabawe -.-

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej