Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016 - Dyskusje, Opinie
TrueGrand:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo prawda zadałem już to pytanie w innym temacie (dotyczacym ps4), ale ten temat wydaje się bardziej aktywny, więc:
czy przy przy dlugich prostopadlych podaniach jest jakis sposob na zwiekszenie szany wygrania pojedynku glowkowego? Kiedys dobrze było sobie pomoc R2, czy teraz też to pomaga?
Drugie pytanie wiąże się z poprzednim: czy znacie jakis skuteczny sposob na walke z dlugimi pilkami posyłanymi z polowy przeciwnika na graczy typu Bale/Ronaldo? Trafienie na takiego rywala który ładuje tylko górne piłki i dodatkowo gra Realem psuje całą zabawe -.-
--- Koniec cytatu ---
Główki wygrywasz używając R1 (manual) Ja trzymam R1 i R2 przy pojedynkach główkowych.
Jeśli grasz na dzidowców po każdej stracie pilki cofaj obronę przytrzymując Krzyżak w stronę własnej bramki. Im dłużej trzymasz tym głębiej cofa się obrona.
k4mil:
Dzieki TrueGrand, znam ten sposob ale szczerze powiedziawszy rzadko z niego korzystam. Wyprobuje go dzis :)
bkt:
Takie pytanie.
Gram na lewa bramke.
Na samym srodku boiska jest moj zawodnik. Blizej prawej bramki, o dwa kroki stoi przeciwnik. Pilka jest pod moją (prawą) bramką i jest grana X (zwykle podanie po ziemi) do przodu.
Czy jest jakis sposob, zeby kazać wybiec mojemu zawodnikowi na srodku boiska PRZED zawodnika druzyny przeciwnej? Albo zrobic to recznie jakos?
Tracę kazdą taka pilke.
Druga sprawa, czy da sie jakos zarzadzac ofensywnoscią i defensywą w locie (ale nie zmiana taktyki) a raczej agresja/przesuniecie calego zespolu do przodu i do tylu - kiedys w starych pesach byl taki przelacznik lewo prawo podzielony na 5 małych pól i mozna bylo to zmieniac w locie.
mlody113a:
Konami cos zapowiedzialo by poprawili gre pilkarzy? A i czy mozna zrobic sobie turnieje jak w fifie z kumplai w 4 systemem ligowym?
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---A i czy mozna zrobic sobie turnieje jak w fifie z kumplai w 4 systemem ligowym?
--- Koniec cytatu ---
tak można, zwie się KONAMI CUP ale nie pamiętam minimalnej ilości graczy do takiego turnieju (każdy z każdym) ale chyba 4, a max to 16
Nawigacja
[#] Następna strona