Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016 - Dyskusje, Opinie
dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWymeczone. Wszystko trzeba ręcznie. Dwie godziny wyjęte z życia na zmianę nazw, logo, strojów... Ale jest!
--- Koniec cytatu ---
pytanko jak to wgrać wystarczy wkleić zdjęcia na pena i importować ? czy trzeba jakąś nazwę pliku stworzyć tak jak przy wgrywaniu patchy w PS3?
kaszti86:
A mnie bardziej ciekawi czy po wgraniu tych bajerów będziemy mogli grać online. Ktoś coś wie na ten temat?
PES KING!!
dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA mnie bardziej ciekawi czy po wgraniu tych bajerów będziemy mogli grać online. Ktoś coś wie na ten temat?
PES KING!!
[/quote
a wgrałes to ?
--- Koniec cytatu ---
scooby666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA mnie bardziej ciekawi czy po wgraniu tych bajerów będziemy mogli grać online. Ktoś coś wie na ten temat?
PES KING!!
--- Koniec cytatu ---
Raczej będzie można. To tylko i wyłącznie grafiki wczytywane z dysku.
Bazy danych z zawodnikami etc i tak wczytuja się tylko standardowe przy grze online. Jak odpala serwery to postaram się potwierdzić.
Co do samego wygrywania ja zrobiłem folder WEPES i tam wrzucałem grafiki. Nie wiem czy w ogóle go trzeba. Wszystko wczytuje z automatu. Ręcznie można wybierać czy to stroje, loga, twarze menadżerów etc
dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERaczej będzie można. To tylko i wyłącznie grafiki wczytywane z dysku.
Bazy danych z zawodnikami etc i tak wczytuja się tylko standardowe przy grze online. Jak odpala serwery to postaram się potwierdzić.
Co do samego wygrywania ja zrobiłem folder WEPES i tam wrzucałem grafiki. Nie wiem czy w ogóle go trzeba. Wszystko wczytuje z automatu. Ręcznie można wybierać czy to stroje, loga, twarze menadżerów etc
--- Koniec cytatu ---
Super dzieki za pomoc działa faktycznie trzeb autworzyc lik WEPES i wgrywac calosc od razu
Nawigacja
[#] Następna strona