Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016 - Dyskusje, Opinie
scooby666:
Jeden minus jeszcze jest przy dodawaniu strojów. Za każdym razem ręcznie trzeba ustawiać kolor i czcionkę napisów na koszulkach i spodenkach(te co są standardowo mogą nie pasować np. czarne na czarnych koszulkach). Okropnie wydłuża to robotę.
Co do samej gry. Mam nadzieję, że Konami coś doda w trakcie sezonu. 10 stadionów to kpina :/ Do tego pięć na krzyż zespołów europejskich spoza tych głównych lig.
matek1:
Witam widzę u was poszło wszystko gładko. Mam problem następujący:
załadowałem pliki z kits-ami ligi angielskiej ale nie wiem dlaczego moja konsola PS4 nie wykrywa pendrive. Mam go jakoś sformatować? Dziękuje z góry za pomoc.
dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam widzę u was poszło wszystko gładko. Mam problem następujący:
załadowałem pliki z kits-ami ligi angielskiej ale nie wiem dlaczego moja konsola PS4 nie wykrywa pendrive. Mam go jakoś sformatować? Dziękuje z góry za pomoc.
--- Koniec cytatu ---
musisz na pendrivie zrobić plik WEPES i w niego wgrać zdjęcia
sykotube.:
Gamplay z PC
scooby666:
Serwery na ps4 ruszyły o północy. Zagrałem jeden mecz w myClub. Ogólnie jest dobrze, trafiłem Ramosa z TOTY.
Dzisiaj po pracy więcej pogram to dam znać jak wygląda sprawa z grafikami etc
Niby są też składy live update, także nie powinno być problemów z aktualnościa. Jednak Konami jeszcze nic tam nie wrzucilo.
Nawigacja
[#] Następna strona