Mi również w 16 gra sie lepiej. Przede wszystkim nie ma tych głupich, irytujących fauli, gdzie w 15 ciągle były karne nie wiadomo z czego, tu nie miałem tego ani razu. Co prawda w 16 wykorzystuje prawie każde sam na sam, gdzie w 15 często nie potrafiłem tego wykorzystac; ale to chyba dobrze
A co do wolnych to sie dziwie, bo w 15 wykorzystywałem dosłownie każdy rzut wolny, w tej wersji strzelam może z co 10ego
i tu masz odpowiedź, która wersja była lepsza. w 15 trzeba było trzeba coś potrafić, w 16 wystarczy wciskać strzał na tzw. pałę
w 15 irytujące faule? w 16 walimy wślizgami na tą samą "pałę" i kosimy co się da, a i tak faulu i "karnego z doopy" nie będzie
w 15 dobry gracz w obronie praktycznie nie dopuszczał do przejścia piłki zagranej trójkątem, w 16 dosłownie każde takie zagranie i jazda sam na sam
wolnych jeszcze nie potrafisz w 16, to potrenuj bo łatwiej się wsadza z tego bramy niż w 15.
w 15 pass support na wielu zróżnicowanych levelach, w 16 praktycznie każdy lvl jest na poziomie 4 z 15
no ale chyba to słuszna strategia KONAMI, aby przyciągnąć do gry arkadowców z FIFY
hajs musi się zgadzać