Bo nie ma handicapu czy jakiś tam skryptów. Ludzie to wy trzymacie pada w ręce i to Wy sterujecie zawodnikami! Prowadzisz 1:0 czy 2:0 to szanuj piłkę, im przeciwnik ma mniej piłki tym stwarza sobie mniej sytuacji. Myślicie że ja nie miałem tak ze cisnalem a przeciwnik zrobił 2 akcje i dwie bramki? Albo czasami zdarzało się ze miał 1 celny strzał na bramkę a wygrał 2:0 bo strzeliłem sobie samoboja. Taki jest football przecież nie uczycie się piłki nożnej od podstaw od wczoraj. Tak czasami bywa. Bywa też tak (ja mialem tak wczoraj) ze koleś ciśnie niemiłosiernie, prowadzi tylko 1:0 gdzie równie dobrze mogło być 5:0 a ja w 92 min strzelam na 1:1 z rzutu roznego. Mało to macie przypadków w realu? Gdzie Barca, Real czy jeszcze jakiś inny Duży klub gniecie i gniecie a na końcu jest jakieś 1:1 czy 2:2? Ja też kiedyś myślałem ze każda moja akcja MUSI się zakończyć strzałem/atakiem itp ale tracilem mniej bramek wtedy kiedy Doszedłem do wniosku ze można piłkę przytrzymać. Stracisz ja w środku boiska czasami nie lecąc na hura z każdą akcja do przodu ale za chwile możesz ją odzyskać i wyprowadzić kontrę. Tak jak jest w realu,czasami zespół A prowadzi grę a za 20 min zespół B. Później zespół A czai się na kontrę i oddaje inicjatywę zespołowi B itd itd. To wszystko ma przypominać realną Rozrywkę a nie łubu dubu na hura do przodu, milion słupków, poprzeczek, a koleś zrobi jedna akcje MĄDRZE ja rozegrajac i wtedy wszyscy piszą ze skrypty ze ustawione itd.Żadne skrypty,pamiętajcie to Wy sterujecie zawodnikami!!!!