Panie ekspert,to naucz mnie grac,skoro Jestes taki dobry ! : )
Mniemam że to do mnie, cóż expertem nie jestem, czy taki dobry to nie mnie to oceniać na pewno są wiele lepsi ode mnie, uczył cie też nie bedę bo mam ciekawsze zajęcia, zamiast płakać na forum włącz sobie trainig mode i poćwicz grę w obronie zamiast liczyć na to że bramkarz bedzie ci łapał strzały z 5 metrów.
Ony jeśli mogę Ci coś poradzić to skład najlepiej zacznij budować od defensywy, ja całą nadwyżke taxy z gp zainwestowałem w Special Agenta DF, Neuera miałem z 1 losowania toty, obronę i środek pomocy mam na przyzwoitym pozimie z Ramosem na czele też wylosowanym z agenta df, przyzwoity bramkarz + dobra obrona i DMF i po problemie z masą irytujących bramek, fakt miałem też sporo szczęścia bo trafiłem na samym początku tyle czarnych piłek ze special agenta ile przez 10 miesięcy w poprzedniej edycji ale ci ze złotych też dają rade szczególnie że po każdym meczu rosną im statystyki, w ataku mam Eto , Abhobo coś tam z Aston Villi i Atsu z evrtonu tych dwóch trafiłem z agent po meczu teraz skaut to się chyba zwie, byli w złotych piłkach z ovr poniżej 70 (!) teraz podchodzą pod 80 i śmigają aż miło a statystyki cały czas im rosną
P.S Neymar nie robi już na mnie żadnego wrażenie odbija a raczej rozbija się na Ramosie jak mucha na szybie rozpędzonego samochodu