Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016 - Tryb myClub
Qrul:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie umiem w to grać, mam za słaby skład żeby cokolwiek online zrobić. Cheillini i Ramos w obronie, reszta jakieś no name od 63-78 ovr. Do tego zgranie ~40.
Macie jakieś wskazówki dla początkującego? Przesiadłem się z FUT i totalnie nie wiem za co się zabrać.
--- Koniec cytatu ---
zerknij na mój kanał. Tam jest filmik jak najefektywniej zbierać GP. Pograsz trochę ze słabym kompem, nabijesz GP na losowania i przy okazji poćwiczysz grę :)
Filmik dotyczy PES-a 2015 ale w 2016 też działa:)
chillonahill:
Wczoraj myślałem, że będę miał dobrą statystykę. Zmieniłem trenera, kupiłem lepszego z lepszym managmentem i team spirit. Jednak po pierwszym meczu dostałem grubo bo 7:6 i trochę zmiękłem. Ogólnie na pięć meczów wygrałem dwa a przegrałem 3 więc jest bardzo słabo.
Musze chyba zacząć lodować zawodników ze special agenta gdzie jest szansa na czarna około 15% bo Ci goście których mam to nijak nie pasuja do mojego Neymara, Drogby, Kurzawy i Lhama.
BOSmarioBOS:
Ma ktoś taki problem że nie dostał bonusu za pre-ordera ?? Wersja na Ps3. Kupiłem pre ordera za 199 na psn ( był tylko taki preorder )
Zamów w przedsprzedaży, aby otrzymać ekskluzywną zawartość myClub:
• 1 zawodnik z Drużyny roku 2014 UEFA.com
• 1 zawodnik - Neymar
• 10 tys. GP przez 15 tygodni
• 20 wspomagaczy leczenia
• 5 zawodników kontraktowych
Nic z tego nie dostałem !!!
Jedyne co to 2 losowania czarnych piłeczek ale to za PESa 2015 I wypożyczenie typa do wyboru z listy .
Pomożecie ??
dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMa ktoś taki problem że nie dostał bonusu za pre-ordera ?? Wersja na Ps3. Kupiłem pre ordera za 199 na psn ( był tylko taki preorder )
Zamów w przedsprzedaży, aby otrzymać ekskluzywną zawartość myClub:
• 1 zawodnik z Drużyny roku 2014 UEFA.com
• 1 zawodnik - Neymar
• 10 tys. GP przez 15 tygodni
• 20 wspomagaczy leczenia
• 5 zawodników kontraktowych
Nic z tego nie dostałem !!!
Jedyne co to 2 losowania czarnych piłeczek ale to za PESa 2015 I wypożyczenie typa do wyboru z listy .
Pomożecie ??
--- Koniec cytatu ---
moze nie wpisałes kodu z książki w pudełku ? ::) a tak poważnie po rozegraniu pierwszego meczy z uatomatu masz to wszystko oczywisicie jesli wpiszesz kod
BOSmarioBOS:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
moze nie wpisałes kodu z książki w pudełku ? ::) a tak poważnie po rozegraniu pierwszego meczy z uatomatu masz to wszystko oczywisicie jesli wpiszesz kod
--- Koniec cytatu ---
Jaki kod jak to cyfrówka jest . To jaki kod ??. Nie mam neymara i całej reszty. Jakieś inne pomysły ??
Nawigacja
[#] Następna strona