Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Tryb myClub

<< < (6/1416) > >>

rybson82:
Gdzie niby ten neymar,  zacząłem to miałem do wyboru aguero i innych ale nie jego? Dodam że na płycie mam napisane bonus ithems dlc...

Maticz88:
Ale dużo dają Gp za wygraną... normalnie 1950 dostałem, a kontrakty drogie jak nie wiem. Dwa mecze trzeba wygrać zeby dać kontrakt np. maticzowi ;) z chealsea pff nawet dwa mecze nie starczą

scooby666:
Nie umiem w to grać, mam za słaby skład żeby cokolwiek online zrobić. Cheillini i Ramos w obronie, reszta jakieś no name od 63-78 ovr. Do tego zgranie ~40.

Macie jakieś wskazówki dla początkującego? Przesiadłem się z FUT i totalnie nie wiem za co się zabrać.

dllugi40:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie umiem w to grać, mam za słaby skład żeby cokolwiek online zrobić. Cheillini i Ramos w obronie, reszta jakieś no name od 63-78 ovr. Do tego zgranie ~40.

Macie jakieś wskazówki dla początkującego? Przesiadłem się z FUT i totalnie nie wiem za co się zabrać.

--- Koniec cytatu ---
   pograć sobie w turnieju novice pójdzie dobrze popykasz trochę punkty zarobisz i się ograsz

Maticz88:
Mi jak narazie gra się dziwnie Xd mój team nie porywa, ronaldo, matic i julio cesar ze znanych pilkarzy a reszta padaka. Miałem dziwny przypadek po którym musiałem się rozłączyć a mianowicie pilka wypadła na aut, przeciwnik stanął na lini i czekał aż minął czas na wyrzut z autu i nic sie nie działo, stał tak, ja mogłem się ruszać zawodnikami a on stał. trwało to dobry pare minut. A dziś pierwszy lost connection server....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej