Taka polityka firmy, zresztą PES to nie tylko MyClub ,kariera jest bardzo fajna i chętnie bym pograł, ale kasy brak na pełną wersję...
Ja uwielbiałem karierę PESa, jak zawodził tryb online to męczyłem miesiącami master league. Ale w tym roku zdewastowali ten tryb skryptami.
Jak to wygląda? Jaki poziom trudności nie wybierzesz (od profesjonal i wyżej) jesli gra założy sobie, że masz stracić gola to nic nie zrobisz. Gra zaczyna czytać twój imput lag w kontrolerze i Nie zatrzymasz delikwenta któremu włączy się Maradona mode.
Co ciekawe jest to tak randomowo, że aż nie realne. Ja grając crystal Palace ogrywałem w lidze mistrzów 4-0 Barcelone aby później przegrać 4-3 z Boltonem. A mecz wygląda tak, że kombinuje jak mogę, strzelam gola i prowadzę 1-0 później zaczyna konsola no i widzę, że gość zaczyna kiwac, wiec ja kosy które ten zgrabnie przeskakuje, no to na mega pressing! Goścou schodzi do bocznej lini gdzie jest zerowy kont, ale mimo to wkręca mi gola
Po remisie znów wszystko wraca do normalności a jak ty strzelasz na 2-1 to znów się komuś włącza GOD mofe i jeb 2-2 frustracja sięga zenitu bo jest to oskryptowane jak kampania w Call of duty.
Ciekawe jest to, że jak wybierzesz Barcelone lub Real i zbliża się el classico a ty masz np 10 pkt-ów przewagi to AI sprawi, że w każdym meczu będzie Maradona mode aby doprowadzić do "emocji" i meczu o stawkę .
Mało tego, kto by jak nie grał zawsze najlepszym piłkarzem świata będzie Messi. Aby to udowodnić kumplowi edytowalem jedna drużynę na ratting 99 wszyscy i w karierze każdy mecz dawalismy symulacje. Moi napastnicy strzelali 3x więcej goli, sprzedawalem ich za kwotę o 30 milionów więcej a i tak Messi wygrywał. W końcu kupiłem Messiego i posadsiłem go sezon na ławce i co?
Messi wygrał plebiscyt na najlepszego piłkarza świata.
Ta gra to dno i kpina z inteligencji człowieka.