no i PS4 zakupiony, darmowy myClyb ściągnięty (zanim ktoś się przywali, że darmowy dodam, że już na KoMoney wydałem w tym roku 250 zeta za wersję na PS3 ), sama gra, się ściągała 90 min, natomiast instalacja trwała 10 godzin (lol) zaczynam zupełnie od zera, z czarnej na tutorialu trafiłem Cazorle, wszystko byłoby OKA, gdyby nie jego stamina (hahaha), Darmowej czarnej piłki z czwartkowego agenta 100% nie dane mi było dostać, a z legendy trafiłem Figo, czyli bardzo dobrze, chciałem ominąć Carlosa i Inzaghiego. Sama gra prezentuje się o wiele lepiej niż na PS3. w tej chwili gram tylko z kompem i symulki, bo TS trzeba podnieść i może jakimś cudem ktoś z darmowego agenta wypadnie. Na dwa losowania za 10k GP padły oczywiście złote ogóry totalnie nie pod mój styl. Może dziś się wbiję zagrać dwa mecze online, ale nie wiem czy się odważę z takim składem i TS jak na razie 65.
Mam pytanie o tą darmową wersję, jak jest z tymi servispackami? bo nie widzę opcji, że mogę je jakoś pobierać...
no i poczekam pewnie z kilka dobrych dni na trenera pod mój styl. z PS3 miałem przetestowanych chyba z 15, z czego 2 było idealnych dla mnie. Jeden wrzucany tu przeze mnie Rumun 4-2-3-1, a drugi kozacki typek z moją ulubioną formacją 4-3-1-2, obym miał szczęście dostać ich na wersji PS4