Jak masz ubaw to zostaw to dla siebie. nikt cie nie prosił o zdanie. Po co te twoje głupie teksty? Te wypociny zostaw dla siebie!!!
Po co się tak napinasz ? czy w jakiejś części mojego posta cię obraziłem? to forum schodzi na psy przez imbecyli nie potrafiących czytać ze zrozumieniem, odstaw może na trochę tą grę i poćwicz logikę na poziomie podstawówki.
Nie zacytowałem "idioty' i całości tego żenującego postu
BTW.
Jeśli ktoś myśli nad grą na niskich lvl. siły zwiedziony wizją wspaniałej, taktycznej gry i braku dzidowców to szczerze odradzam, skuszony wpisem kogoś z forum o zajebistości gry na niskim lvl siły, konkretnie 1 zagrałem na takowym kilka meczy i jestem zdegustowany.
Gracze na tym lvl dzielą się na 2 grupy, takich którzy dopiero zaczynają i dzidowników którzy dostawali bęcki od innych dzidowników na wyższych lvl siły więc zostawili sobie w składach tych swoich Neymarów, Robbenów i Ronaldów + paru ogórków i pastwią się nad tymi którzy dopiero zaczynają, dumnie podnosząc przy tym ranking do 1000 gdzie ich rzeczywisty posiom to 450-500. Oczywiście jednych i drugich ogrywa się bez problemu, początkujących z racji tego że dopiero zaczynają a dzidowników z racji tego że grają tylko w ataku więc nawet jak straci się te 4,5 bramek to zawsze można strzelić 6 o ile taki dzidownik się nie rozłączy bo ci z 1lvl siły robią to nader często.
Tak więc jeśli ktoś ma fioła na punkcie rankingu i potrafi prosto kopnąc piłkę to na tym lvl można spokojnie go nabić a jeśli ktoś liczy na "grę" to szkoda zachodu.