A jak u was te legendy grają ? U mnie Baggio na początku trochę słabo, na amf nic nie grał. Teraz ustawiłem go na środku ataku (4-3-3) jako SS i zaczął coś grać, nieźle wypuszcza Ronaldo. Pytma, bo ogólnie z tego co widzę u przeciwników te legendy szału nie robią, Carlos cieniutko, tylko Kahn coś ogarnia. Najwięcej trafiał się chyba Figo.
na PS3 trafiłem Baggio i ustawiłem na AMF, tam grał przekozacko, wyjście po piłkę genialne, podkreślam
po, a nie na wolną pozycję. On sam wymusza podanie do niego, a wszytsko to dlatego (pomijając statsy) ma styl gry Classic No. 10. Do gry kombinacyjnej i używania tricków jest genialny, do tego podania i strzał. Jedynie nie ma szybkości, ale mi to akurat nie przeszkadza, dzidowcy pewnie płaczą.
Teraz gram na PS4 i mam Figo, z racji tego, że dopiero buduję skład, gra na SS w taktyce 4-2-1-3 (RWF, SS LWF). Docelowo, będzie na AMF, ale i na SS sobie radzi, wada? a jakże
szybkość
ale jak już pisałem płaczą dzidowcy, więc może dlatego nie do końca legendy przypadły większości do gustu
EDIT
ktoś pisał ostatnio, że na lvl. 1 to jest gra, bo nie ma koksów, dzid itp.
TS doszedł mi wczoraj do 80, więc mówię sobie zagram tym moim mega wypasionym składem lvl. 1. 5 meczów poszło wszystkie wygrane min 6:0, średnia 7.8 zdobytych 0.2 straconych, to ja już wolę grać jednak na lvl 4-5, nie sprawa mi przyjemności granie do jednej bramki