Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016 - Tryb myClub
chillonahill:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpamiętajcie, że możecie im podnieść overal przez levelowanie. Pewnie ten z czarnej piłki z 74 na max levelu ma overal powyżej 80.
z ciekawości napisz co to za grajek.
--- Koniec cytatu ---
Mówisz o zdobywaniu doświadczenia poprzez rozgrywanie meczy ?
Rzycha83:
Witam,
Mam Pesa na PS4 kupionego ze sklepu PSN cyfrowego i również nie mam dodatków:
• 1 zawodnik z Drużyny roku 2014 UEFA.com
• 1 zawodnik - Neymar
• 10 tys. GP przez 15 tygodni
• 20 wspomagaczy leczenia
• 5 zawodników kontraktowych
Tylko u mnie sprawa wygląda tak.
Współdzielę konto z bratem dzięki czemu on kupuję grę cyfrowo a możemy grać w nią oboje na różnych konsolach wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.
Pesa kupił on i dostał te wszystkie dodatki a ja ich nie mam czy powodem tego może być to że to on kupił grę w sklepie psn a ja jestem na "przylepkę" do niego czy ktoś z was współdzieli też konta w ten sposób i czy też nie dostał dodatków preorder?
ony:
gram od wczoraj troche, byłem zachwycony demem, ale full wersją nie bardzo, ogólnie fizyka gry na wielki plus, ale to co robią bramkarze to jest jakaś komedia, dosłownie każdy strzał to gol, po ziemi to już nic nie wyciągaja. Na jakiś smiesznym cup vs com na amatorze com strzela z 20 metrów z woleja a bramkarz nie ogarnia, parodia totalna, wyniki hokejowe. z 4 Losowań czarnych piłek, wpadł mi mascherano (77 ovr ;o ) Godin i jakiś 2 nołnejmów, jakiś walijczyk i czilijczyk, nie rozumiem ale to nic. Ja mam cichą nadzieje, ze konami to naprawi, bo chyba będę się musiał pożegnać na ten rok z Pesem, nie mam zamiaru się wkur%!#$@#5 co chwile
scooby666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam,
Mam Pesa na PS4 kupionego ze sklepu PSN cyfrowego i również nie mam dodatków:
• 1 zawodnik z Drużyny roku 2014 UEFA.com
• 1 zawodnik - Neymar
• 10 tys. GP przez 15 tygodni
• 20 wspomagaczy leczenia
• 5 zawodników kontraktowych
Tylko u mnie sprawa wygląda tak.
Współdzielę konto z bratem dzięki czemu on kupuję grę cyfrowo a możemy grać w nią oboje na różnych konsolach wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.
Pesa kupił on i dostał te wszystkie dodatki a ja ich nie mam czy powodem tego może być to że to on kupił grę w sklepie psn a ja jestem na "przylepkę" do niego czy ktoś z was współdzieli też konta w ten sposób i czy też nie dostał dodatków preorder?
--- Koniec cytatu ---
Korzystasz z jego konta. Bonus jest jednorazowy. Kto pierwszy wykorzystał ten ma.
dllugi40:
Panowie rozgryzł już ktos która piłka czarna wypada z agenta ? w pes 2015 na poczatku wszysty co klikneli 6 piłka wypadała czarna ..... a jak teraz?
Nawigacja
[#] Następna strona