Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje
PES 2016 - Tryb myClub
Qrul:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Mówisz o zdobywaniu doświadczenia poprzez rozgrywanie meczy ?
--- Koniec cytatu ---
Tak. Gracz zaczyna z level. 1. po każdym meczu dostaje punkty doświadczenia. one podnoszą level i co za tym idzie overal. Najprawdopodobniej z czarnej dostajesz graczy który w na levelu 30 maja overal powyżej 80. Tak jak to było w PES 2015.
Jak przychodziłeś tutoriala to po meczu było widać jak punkty doświadczenia podnoszą level o jeden, dwa punkty. A trening podniósł level z 1 do 20 jak dobrze pamiętam.
Rzycha83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKorzystasz z jego konta. Bonus jest jednorazowy. Kto pierwszy wykorzystał ten ma.
--- Koniec cytatu ---
Konta mamy utworzone w sposób opisany poniżej:
Jeśli jest rzeczywiście tak jak piszesz to przy każdym zakupie pre-ordera z dodatkami tylko jeden będzie mógł z nich skorzystać?
Trochę lipa >:( no cóż są plusy i minusy każdych rozwiązań.
Dzięki za odp.
Pozdrawiam
chillonahill:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKonta mamy utworzone w sposób opisany poniżej:
Jeśli jest rzeczywiście tak jak piszesz to przy każdym zakupie pre-ordera z dodatkami tylko jeden będzie mógł z nich skorzystać?
Trochę lipa >:( no cóż są plusy i minusy każdych rozwiązań.
Dzięki za odp.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Chyba nie myślałeś, ze zakupisz gre z bratem i każdy z Was dostanie bonusy z pre orderu ? :) Jeśli tak to bardzo naiwnie oceniłeś sytuacje i polecam dwa razy się zastanowić zanim coś zbrobisz . Poza tym jest stara zasada, że cwaniactwo nie popłaca :) :)
sherlockholmes:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEU mnie trochę lipa... Neymar z gry na stałe. Z Tot Robben a potem już dużo gorzej...de Rossi, lampard,barzagli, bramkarz willy i miałem wypozyczonego Aguero. Ktoś coś wie czemu nie można kupować coinsow???
--- Koniec cytatu ---
neymar i robben to wiadomo - najwyzsza polka. Ale de rossi i barzagli? super gracze, wiec nie wiem kogo ty bys chcial :P
Ja mam takie pytanie, bo nie wiem czy kupowac gre, w pesie 15 mam 1000 punktow w myclub w rankingu, ale bylem zniesmaczony tym ze po 6 miesiacach dopiero uzbieralem sensowny sklad. Stracilem wiec kupe czasu i powiedzialem sobie, ze wiecej nie zagram. No ale slyszalem ze conieco poprawili, mam wiec pytania:
1. czy sa jakies turnieje dla nizszych poziomow sily, powiedzmy taki, ze mozesz grac tylko 2 poziomem lub 3?
2. czy poziom sily jest naprawiony? Nie ma tak, ze dasz do skladu neymara robbena i ronaldo a na lawie graczy 50 overall i bedziesz na poziomie 1 czy 2?
dBlasi:
Chyba nie myślałeś, ze zakupisz gre z bratem i każdy z Was dostanie bonusy z pre orderu ? :) Jeśli tak to bardzo naiwnie oceniłeś sytuacje i polecam dwa razy się zastanowić zanim coś zbrobisz . Poza tym jest stara zasada, że cwaniactwo nie popłaca :) :)
--- Koniec cytatu ---
co ty pierdzielisz chillonahill?
masa ludzi kupuje z kimś na pół i Sony jest tego świadome stąd właśnie ceny digitali są większe niż pudełek. Żadnego w tym cwaniactwa ani naiwności nie ma - mądralo.
Nawigacja
[#] Następna strona