Farmienie niby ale weź tu nazbieraj na tyle slotów i dlatego się pytam czy jeśli sprzedałem gracza to mogę go wylosować lub gdy go przemieniłem na trenera to moge go znowu wylosować bo miałem chytry plan zrobić tak by pod koniec same rare leciały ale za dużo kasy na te sloty trzeba i jeszcze teraz promocji nie ma.
Tak wgl o co chodzi że za przejśćie do dywizji wyżej nie dostaje kasy ? tylko jakiś 1 marny kontrakt to wgl jaki cel grania online jak na turniejach się więcej kasy dostaje wytłumaczy mi to ktoś?
Ja jakoś wyfarmiłem, ale trochę to na dłuższą metę było męczące. Jeśli sprzedasz , zamienisz, udusisz, nie wiem co z nim zrobisz, a nie ma go na liście Twoich grajków - masz szansę znów go wylosować
Dostaje się kasę , mam na myśli gp (bo o to Ci chyba chodzi), ale tylko chyba od 4 dywizji w zwyż i to tylko jednorazowo 5k gp, nie wiem jak z drugiej do 1 bo zawsze się kręcę między 2 a 5. A co do tego dlaczego tak jest i żeby ktoś wytłumaczył no to nikt Ci nie wytłumaczy, spytaj Japońców dlaczego tak jest, tak samo jak możesz spytać dlaczego jest 5 paczek na dziecko, a nie np tysiak.
pozdrawiam i miłego weekendu