no nic takie czasy nastały, że ludzie idący "na skróty", kombinujący, aby gdzieś znaleźć lukę w regulaminie (prawie) wykorzystać ją do własnych celów itp itd, zaczynają wmawiać tym normalnym, że to jest przecież uczciwe, dobre, wręcz wskazane, to ci co tak nie czynią są frajerami
"więc po prostu nie chce być frajerem i dostawać bęcki od napakowanych składów"
tylko w depresję nie popadnij człowieku, że ktoś Cię ograł.
bez kitu, czekam na wpis na tym forum, że zlagowanie gry, żeby wyniku nie zaliczyło jak się przegrywa jest czymś normalnym, sprawiedliwym, bo przecież KONAMI na to pozwala (nie słyszałem, żeby ktoś za to bana dostał) to ci co tego nie zrobią i przegrywają mecz są frajerami, bo przecież 95% osób tak robi...
już kiedyś pisałem, nie powinno być żadnego podziału na lvl. grasz tym czym masz i wtedy się okazuje jaki jesteś kolo w tą grę
jaki jesteś w grze, taki w życiu, kombinator kombinuje wszędzie
I pewnie masz dużo racji w tym co piszesz i też chciałbym by tak nie było. I też mi się nie podoba że norma jest jaka jest.
Takie to czasy.
Np: Taka luka w prawie jak UMOWA O DZIEŁO , staje się normą i jest wykorzystywana przez korporacje nagminnie. Staje się umową śmieciową.
Naciąganą zasadą.
To ten sam przypadek.
Jest wiele takich przypadków.
Po to jest KONAMI by coś z tym zrobiło.
W depresje nie popadnę, za to milej mi się gra jak szanse, są równe.
Ktoś kto gra na 5 levelu z pełną ławą też nie jest frajerem. Źle się wyraziłem.
Ale mam takie pytanie do Ciebie, jak już grasz na levelu 5 z pełną ławą to losujesz przeciwników tylko z 5 levelu czy z każdego od 1- 5