Ale co ty pokazujesz pes 2015? Mówimy o 2016 policz ilu zawodników jest z czarnej piłki i żółtej zobacz ile ma kasy i ile wydaje gościu i sobie policz zobacz przy jakiej kasie ma 100%i zobacz jak to losuj poczytaj fora zagraniczne o takiej sytuacji i będziesz wiedziałwszystko
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Dałem przykład z 15 bo wszystko jest analogiczne i PES16 zrobili na tej samej bazie... Piłek żółtych 35 i 109 czarnych jest w tym agencie! Zobacz przy jakiej kasie ma 100%>>> ?? hmm>?
, logicznie skoro wcześniej wydał załóżmy milion GP to nawet jak zostanie mu 10 000 GP może miec 100%
Nie wiesz ile gościu wydał wcześniej prawda... Co ma do tego kasa którą aktualnie posiada???
Ponadto napisałem wyraźnie że co do filmiku islamisty to nie wiem czy jest realny, natomisat cała sytuacja jest jak najbardziej mozliwa... Widze że poczytałeś fora zagraniczne wiec może przytoczysz o co chodzi bym wiedziałwszystko.... Bo nie czaję.. pytasz czy to mozliwe, następnie przy czyms się upierasz ale nic konkretnego nie przekazujesz... na czym opierasz swoje argumenty?