Sam sobie odpowiedzialeś. Ze słabymi czasem wygrasz, ale z mocniejszymi ekipami już piach.
Przeczytaj jeszcze raz. Z konta gdzie mam Rating niski ci z 400 sa dla mnie potworami, na koncie gdzie mam Rating wyższy są noobami. Wytłumaczysz to racjonalnie?
Zwyczajnie bardziej się przykłądasz, bo w tym lepszym jest nutka rywalizacji a w tym mniejszym ratingu już sobie olewasz zapewne.
W Myclub Rating przykrywa Rating. Ja na jednym koncie miałem Rating 260 przegrałem około 30 meczy z rzędu. Ludzie z ratingiem 800 bili mnie po 12-0 ludzie z Rating 400 po 4-0/6-0 na innym koncie miałem 3 ligę, Rating około 600 i bilem tych z ratingiem 400 po 4-0. Gdy na tym "słabym koncie" ustawiłem filtry aby grać z "frajerami" z podobnym ratingiem to po wyczerpujących meczach miałem róż ie czyli wygrane, przegrane, remisy T_T. Myclub to jakaś farsaJakie jest moje faktyczne miejsce w szeregu?Bo to kpina ! Moj rating to coś około 350 i jak wylosuje mi kogoś z ratingiem 600-800 to nie ma szans wygrać, niby kontroluje przez większa cześć meczu grę, ale i tak na końcu przegrywam , nawet mam takie przypadki ze prowadzę 2-0 ale około 70 minuty meczu zaczynają się takie cuda dziać ze i tak zawsze przegrywam i moim zdaniem jest to (nie wiem jak to nazwać) "ingerencja osoby trzeciej" ?
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW Myclub Rating przykrywa Rating. Ja na jednym koncie miałem Rating 260 przegrałem około 30 meczy z rzędu. Ludzie z ratingiem 800 bili mnie po 12-0 ludzie z Rating 400 po 4-0/6-0 na innym koncie miałem 3 ligę, Rating około 600 i bilem tych z ratingiem 400 po 4-0. Gdy na tym "słabym koncie" ustawiłem filtry aby grać z "frajerami" z podobnym ratingiem to po wyczerpujących meczach miałem róż ie czyli wygrane, przegrane, remisy T_T. Myclub to jakaś farsaJakie jest moje faktyczne miejsce w szeregu?Bo to kpina ! Moj rating to coś około 350 i jak wylosuje mi kogoś z ratingiem 600-800 to nie ma szans wygrać, niby kontroluje przez większa cześć meczu grę, ale i tak na końcu przegrywam , nawet mam takie przypadki ze prowadzę 2-0 ale około 70 minuty meczu zaczynają się takie cuda dziać ze i tak zawsze przegrywam i moim zdaniem jest to (nie wiem jak to nazwać) "ingerencja osoby trzeciej" ?Panowie a moze warto sobie zadac pytanie. Czy ja wogole ogarniam Pesa Byl tutaj juz taki jeden co zalil sie ze w Fifie gral swietnie a w Pesie dostaje po kilka bramek na mecz. Takze co jak co ale rank 350 nie powala ( no chyba ze gracie tydzien dopiero w Myclub ). Pes to inna bajka niz fifa trudniejsza i bardziej taktyczna. Moze przy 2:0 wartoby cos pokombinowac z taktyka, przesunac zawodnikow na bardziej def pozycje zmienic zawodnikow itd wathever...Celowo pomijam tu kwestie wujkow handicapow bo tutaj zdania sa podzielone. Pozdro
upZ niektorymi pisarzami z tego forum zdecydowanie nie warto wchodzic w dialog bo cie beda zbywac glupawymi odpowiedziami na przedszkolnym poziomie udajac przy tym profesora zwyczajnego.Stary rating w tej grze nie odzwierciedla zadnego poziomu jedynie nieco go przybliza bo - cheaterzy , bo - lagi ( fatalne servery) bo skrypty/momentum/scenario i tyle w temacie .Do tego dochodza jeszcze wirtuozi grania na afere i wirtuozi grania na czas .Traktuj ta gre jako dodatek kiedy sie zmeczysz innymi produkcjami i sie nie angazuj bo ten pseudosymulator zrobi ci z mozgu sieczke - taka dobra rada
Tak was zytam czytam i nie dowierzam ile emocji wyzwala jakaś gra ale każdy podchodzi do tego jak zechce. Co do coinsów itd ja nigdy nie płaciłem za gry a do tego moja żonka siedzi na zwolnieniu i farmi ile wlezie i ma niezłą rękę do losowań. A teraz coś dla tych co się tak spinają niech trochę pozazdroszczą moja druga legenda dzisiaj jedno jedyne losowanko i ...pozdro dla napinaczy.