Ale w Quake ludzie którzy potrafią Rocket Jump maja przewagę nad nobami! a noobki którzy w starcrafcie 2 nie znają buildów giną od rushy, które nie są może manner ale są elementem gry i to bardzo skutecznym.
Wszystko co jest w grze wykorzystywane bez ingerencji w kod sieciowy jest fair. A wy albo się dostosujecie albo będziecie płakać jak to 90% ludzi na lvl3 jest upośledzona. To wy jesteście tymi mądrymi bo przepierdalacie z honorem
No faktycznie....
Czy ja płaczę?, pnąc się do 5 lvl siły ogrywałem całą masę leszczy z zaniżonym lvl, czy ja gdzieś napisałem że przepierdalam z takimi "mistrzami strategii" i mnie to boli? NIE, po prostu ja i kilka innych osób na tym forum nazywamy rzeczy po imieniu i tyle, a tu wielki bulwers...jak to mówią: uderz pięścią w stół a nożyce się odezwą, jeśli wg. czyjegoś uznania takie zachowanie w grze jest o.k to niech nie szczeka tylko pilnuje ławki żeby mu lvl nie skoczył na wyższy no i powodzenia w ogrywaniu niczego nie świadomych początkujących graczy
BTW. Rocket Jump w Quake to jakiś tam skill, usadawianie leszczy na ławce w PES też podciągniesz pod skilla?
Ja np mam obecnie 5lvl drużyny z lawka, gram na tym lvlu, ale ciągle trafiam na zawodników ronaldo messi neymar robben i ibra i ciezko sie z nimi ciągle gra. Dodatkowo 90% to gra na dzidy mam bardzo slaba obronę w porównaniu do moich przeciwników, ale powiem ze da sie wygrać jezeli gra sie spokojnie i powoli składa sie akcje.
Nie przejmuj się, na 3 lvl grają tacy sami