Panowie wlasnie gralem z liderem rankingu online COLOMBIANO. Wygral 3:6 ale nie byl jakis kozak niesamowity. Ranking 1759 !!! Level...3 no wiadomo:) gral dzidami 50/50
To jest jakaś cholerna parodia... Zrobiłem 70 losowań ze specjalnego agenta i najlepsze, co wpadło, to Giroud 85 i Marchisio 85...
Za mało czasu poświęciłeś na farmienie, winieneś zrobić 144 losowania a zrobiłeś tylko 70 Poświęć kolejnych kilkadziesiąt godzin na farmienie a Twój trud i znój z pewnością zostanie doceniony jakimś KRYSTJANO albo LEO. Ale śpiesz się bowiem agent LM tylko do czwartku.Pytanie do gości z tymi mega/full/wypas składami... jak już polosowaliście wszystko co się rusza w tej grze i ma ranking 80+ to co teraz zamierzacie robić? no i pytanie numer 2 , jak się ma ten wyjebany w kosmos skład to ogrywa się wszystkich czy tylko tych z lvl 2,3 ?
To było moje pierwsze takie farmienie. Przyznam, że nie potrzebuję ani Ronaldo, ani Messiego, ale miałem jeszcze kilka luk w składzie i chciałem po prostu na odpowiednie pozycje trafić tych zawodników, których lubię. Nie zamierzam się nikomu tłumaczyć, ale dla Twojej wiadomości mam już ponad 1200 rozegranych meczów, rating 940 i pierwszą ligę, a przeciwników od początku gry losuję bez żadnych kryteriów. Pozdro.
Ja nikomu nie każę się tłumaczyć,tylko dziwi mnie płacz ludzi którzy farmią na 1500 losowań i potem gorzkie żale typu "ło matko, losowałem 100 razy a najlepszy kto się trafił to ktoś tam z ovr 85", nie od dziś wiadomo że najlepsi piłkarze z agentów LM lecą na sam koniec, jak już wyłowi się większośc dostępnych graczy z danego agenta więc napiszę Ci jeszcze raz: ZA MAŁO CZASU POŚWIĘCIŁEŚ NA FARMIENIE.Co do reszty to klaskam uszami pełen podziwu dla twoich osiągnięć.
Ma ktoś wiadomość o tym czy da się zrobić powyżej 50 lvl?
Nie ma zalezności kiedy wpadaja najlepsi, ja srednio na agenta robilem 20-30 losowan i wpadli Griezmann, Aguero, Kroos Ronaldo, Marcelo, Xavi Alonso, Dani Alves, Hart, Ibra, Di Maria, Ozil, William, Motta, Mascherano, Benatia.
Cześć.Czy przy zakupie pełnej wersji PES 2016 (na PS3) dostaje się jakieś bonusy do MyClub?
Za kilka minut bede wiedzial i napiszę.