Za kilka minut bede wiedzial i napiszę.
UPMoże komuś tam jeszcze sprawia przyjemność Ja osobiście odpuściłem myclub i gram tylko ze znajomymi + online div, przez buga w sim ta edycja straciła grywalność wyjątkowo szybko jeśli chodzi o myclub ... wszyscy wylosowali wszystkich piłkarzy z agentów LM i 90% składów wygląda tak samo, coś takiego jak online div i większość meczy z REALEM,BARCĄ czy BAYERNEM ale mimo wszystko w zwykłe div gra mi się o niebo lepiej i nie ma tam tak wiele przypadku jeśli chodzi o końcowe wyniki.
Mało tego, większość ma składy mocniejsze, niż topowe kluby w Online Divisions
Słuszna uwaga, taki Real czy Bayer w online div przy składach które są obecnie w MyClub to zbieranina przypadkowych leszczy
Głupoty gadasz jest zależność szczególnie w toty..... koksy zostają na samym końcu wylosowałem całe 144 zawodników i dwóch ostatnich wypadło robben Neymar i najśmieszniejsze że Lewandowski na samym końcu
A jakiego trenera polecacie? Gram na razie Facco, ale on ma managment skills tylko 300 Zależy mi na trenerze, który gra 4-3-3 (najlepiej z dwoma SS). Obecnie Guardiola jest w systemie 4-3-2-1 chyba. Czasami zdarza się on w 4-3-3?
Gdzie w takim razie znaleźć kogoś z kim można pograć mecze średnimi drużynami??
Cos ciekawego dzisiaj dali ?