Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Tryb myClub

<< < (18/1416) > >>

karli888:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERozegrałem kilka meczów w trybie MyClub i mogę już co nie co powiedzieć... Moja wersja zaoferowała mi Neymara jedynie w ramach wypożyczenia na 10 meczów, a szkoda. Z czarnych piłek trafili mi się natomiast: De Gea, Godin, Cabaye i Lavezzi + dwóch piłkarzy z ovrl około 75. Reszta składu na razie nie powala, ale jest czas, by go porządnie nabić. Co na minus - przy wylosowaniu kilku złotych piłek trafili mi się piłkarze z ovrl około 65, co naprawdę zastanawia. Plusem jednak jest możliwość rozwoju zawodników i zmiany ich pozycji w ustawieniach planu gry (np. z RWF na SS). W moduł treningu jeszcze się nie zagłębiłem, ale z czasem na pewno to nadrobię. Podoba mi się również dodatkowa możliwość przedłużania kontraktów bez zużywania GP. Więcej spostrzeżeń będzie po dłuższym czasie przeznaczonym na grę. :) A jak u Was? :)

--- Koniec cytatu ---

darkside przyjacielu grałem z tobą w MyClub i przegrałeś 10-1 ale dzielnie się trzymałeś  ;D

masko:
Te pokraczne obrony i bramkarskie [cenzura] są spowodowane bardzo słabym zgraniem (u mnie max 50). Zagrałem kilka meczy ze znajomymi online oraz online div oryginalnymi klubami i gra się ok. W myclub przy większym zgraniu, myślę, że też będzie się dobrze grało.
Ony, jak grałeś ze mną nie czułeś różnicy?

Maticz88:
Moim zdaniem to też zależy od zgrania i od umiejętności zawodników. U mnie jak paru grajkom podskoczyły overale po pare punktów w góre to gra się od razu lepiej i wygląda to coraz bardziej składnie.  Zależy też od przeciwnika z jakim się gra. Zdarzają się wyniki naprawdę za wysokie. Ale ostatnio zdarzały mi się 1;0, 2:1, bezbramkowe remisy.
Losowałem dziś paru agentów i żadnej czarnej pilki.......

chillonahill:
Wylosowałem dzis czarna piłke ze specjalnego agenta i dostałem gościa z Man City ov 76 ;/ ;/

lexluthor:
Ja na razie mam mieszane uczucia ale nie chcę wyrokować po kilku godzinach gry, cóż, na ten moment mogę napisać  że w wersji demo gra wyglądała płynnie i składnie w chwili obecnej to przypomina mi to bezładną kopaninę w której dużo wydarzeń na boisku jest dziełem przypadku, może to kwestia niskich ovr zawodników bo gram tylko w myclub albo po prostu nie jestem jeszcze zbyt dobrze ograny, co do zmian w samym trybie to wygląda to całkiem nie źle ale czy wyjdzie na lepsze czas pokaże.
Co do losowania Toty to liczyłem na jakiegoś ofensywnego gracza bez konkretnych personaliów a jak na złość wpadł Neuer choć na początek w zupełności wystarczyłby bramkarz z ovr 75-79 którego zapewne wylosowałbym z agenta za 10000 gp ale niech już będzie, obawiam się tylko że znów przez kilka miesięcy będę szturmował bramki jakimiś kucotami a wszyscy będą mieli Ronaldów i Messich w ataku. Jedna rzecz która naprawdę mnie na ten moment niepokoi to łatwość z jaką odnajdują drogę do bramki strzały z R2 z pewnych sektorów pola karnego, może po prostu miałem farta ale coś za często mi się dziś trafiał ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej